Gott Nytt År



Gott Nytt År på er alla! Hoppas ni får ett underbart 2010! :)

Det var längesen jag uppdaterade bloggen nu, men enda anledningen är att det inte har hänt så mycket!
 Det har mest varit hockey (SAIK och JVM) och mys framför teven!

I söndags så följde jag mamma till stan för att köpa en dator, så nu är hon ägare till en ny bärbar dator! Sen har vi försökt få igång hennes router, fick kalla in experthjälp i form av Krille! Men det slutade med att mamma måste köpa en ny router, hon hade tydligen en adslrouter eller nåt sånt, vi fick iaf inte igång den! :)

I måndags så blev det ett boxercise pass! Jimmy ringde och frågade om vi ville vara med på ett pass, Lina skulle hålla i det och dom hade samlat ihop några stycken! Johans första boxercise pass, jättejobbigt men hur kul som helst! :)

Onsdag så var jag ledig från jobbet, egentligen så skulle jag jobba men kom ju på att det var JVM 00.00 på natten! Skulle ha blivit en jobbig dag annars! :)
På kvällen var vi iväg på hockey, vi såg SAIK krossa MODO med 6-2! Riktigt bra gjort och fullsatt i arenan! :D
Före hockeyn var vi in på OnOff och köpte en extern hårddisk + att vi var in på Maxi och handlade mat för ikväll!



Nu är killarna i bastun på campingen, jag ska göra i ordning lite här hemma sen kommer Helena och ska hjälpa mig med maten sen drar festandet igång! :)

Puss och Kram


Julen

Onsdag: Jag slutade 10.30, otroligt skönt var det! Sedan var vi på banken och gjorde klart lånet, känns alltid lika jobbigt men man måste ju betala sina räkningar! :/ Men nu är det iaf renoveringsstopp ett tag! :)
På kvällen så var det uppesittarkväll hos pappa och vi spelade bingolotto! Ett mer utdraget program får man leta efter men vi vann faktiskt 100kr! :P




En trött hund hade vi som tog över soffan på slutet! :)

Julafton: Vi började dagen hos Johans mormor och morfar i Storbränna! Tyvärr så hann vi inte vara där så länge, men vi fikade och pratade ett tag innan det var dags för oss att fara till Byske igen!


Gusti och Einar (Johans mormor och morfar)


Britt, Tomas och jag


Nicke och Johan i bakgrunden

 Vi skulle vara hos pappa på kvällen, sista julen i huset! :/ Hos pappa blev det middag, efterrätt + mera fika! Man äter alltid för mycket på julen! :)


Mormor, Stefan (Vanriks son) och Vanrik


Pappa


Mamma


Älsklingen

Julklappsutdelning var det ju åxxå, det får jag ju inte glömma! ;) I Johans släkt så hade vi dragit en lapp och namnet som det stod på lappen skulle man köpa en julklapp till för ca 500kr! Lite tråkigt eftersom jag tycker om att köpa julklappar men det gick bra ändå, jag fick många fina julklappar! :P


Filmer såklart ;)


Dom tre första Twilight böckerna + tredje delen av "Eragon"- böckerna :)


I necesären är det en massa jordgubbsdoftande saker från Body Shop, större minne till kameran, vas, skor och Super Mario Bros till Wii! :P


Halsband av älsklingen, dålig bild men det står "Du & Jag" på det


Duk och kläder


Ännu mera kläder


En jättefin lampa från Ikea

Fick även massor med pengar! Tack för alla fina julklappar!

Jag och Johan skulle göra det lite mysigt när vi kom hem, så vi eldade i öppna spisen och sen kom vi på den brighta idén om att sova där! Så vi la ut två täcken på varandra så att det skulle bli lite mjukt och sen sov vi framför brasan! Jättemysigt! Vaknade ca 06.00 och hade svinont överallt så då blev det sängen istället! :P

Juldagen: Vi sov länge och sen la vi oss på soffan och såg lite Dexter! Ringde till mamma och pappa, frågade om dom behövde hjälp med att äta upp resterna! ;) Så vi for till mamma på middag, sen var jag kvar där rätt länge! Jag väntade på Johan som var och latjade i gympahallen! När han kom och hämtade upp mig så följde Nicke och Malin med oss hem sen blev man övertalad att dricka lite! Så vi satt och babblade på sen blev det Stengården men vi var så sena att vi bara hann vara där i ca 30 minuter! Men ändå hann jag skämma ut mig och gå till fel bil när vi skulle fara! Typiskt mig! ;)


Malin och Johan

Annandagen: Idag har det inte hänt så mycket! Malin och Nicke sitter och spelar Super Mario medans jag sitter här och skriver! :) Idag är det en hockeydag, 16.00 SSK - SAIK och sen 20.00 så drar JVM igång, HEJA SVERIGE!

Puss och Kram


God Jul



Hoppas att ni alla får en underbar jul!

Puss och Kram


Izzys julbad :P

Efter jobbet var jag och tränade, det gick rätt så tungt idag men jag kämpade på! :)

När jag kom hem var det dags för Izzys julbad! Hon älskar verkligen att bada på sommaren men att duscha det tycker hon inte är så kul! Lyckades locka in hon i duschen, det gick långsamt och med hängande huvud men tillslut var hon inne! :)






Hon kan verkligen se ledsen ut ibland :)

Det har kommit så otroligt mycket snö nu och det snöar fortfarande! Så mysigt men jobbigt att skotta hela tiden, tur att vi inte har så mycket att skotta! :P

Har glömt att visa mina nya fynd som jag gjorde för någon dag sen! :)







En halv dag kvar sen har jag lite julledigt! Ångrar mig att jag inte tog ledigt några extra dagar, det hade varit otroligt skönt! Är så fruktansvärt less just nu! :/

Puss och Kram


Aj

Aj, aj...ni fattar inte hur mycket träningsvärk jag har idag! Helt underbart!
Jag och Anna kämpade på; 1 timme boxercise, 1 timme spinning och 1 timme step-up/pump! Jag lovar, vi hade inte mycket krafter kvar när det var slut! :)
Som tur var så hade dom frukt och juice som man fick fylla på med mellan passen!



Johan han har inget val, han får lov att massera mig ikväll annars kommer jag mig inte upp ur sängen imorgon! ;)

Oj, vad det snöar ute! Nu får man tillbaka den där julkänslan som har varit försvunnen ett tag! Måste väl snart ut och skotta igen! :)



Nu blir det julklappsinslagning och sen mys framför någon serie skulle jag tro! Det är väl dags att börja på säsong 2 av Dexter, vi är inte så snabba jag och Johan! :P

Puss och Kram


Bio å så...

Fredag: Pratade med syster på Skype, hon verkar ha det jättebra och varmt! Hon sa att det låg på 10-15 plus grader och då var bara klockan 08.40 där borta! Lite skillnad motför här! :)

Två av mina jobbarkompisar gör jättefina armband, så jag har köpt tre stycken nu...lär bli fler åxxå! :)
Blev inte så bra bilder, rätt suddiga men jag lägger ut dom ändå! :)


2 st svarta, har beställt ett till!


Ett svart-gult, AIKs färger såklart! :)

På kvällen var vi på bio, vi såg Avatar! Den var hur bra som helst! Första filmen jag har varit på som fått applåder när den slutade! :D Helt klart värd att se! :)




Lördag: Vi var i Stensjön nästan hela dagen. Tack för middagen! :)
När vi kom hem så spolade vi upp ett bad, att det kan vara så skönt att bada! När vi hade vårat vanliga badkar så badade jag nästan aldrig men nu med ett bubbelbadkar så är det så skönt att nu blir det iaf en gång i veckan! :P
Sen såg vi Terminator Salvation, den var riktigt bra den med! :)

Söndag: Idag skulle vi upp tidigt, Johan hade DM - kvalmatch med samling 07.30. Jag steg upp men var så jävla trött att jag inte följde med, gick och la mig igen! :P Tyvärr så förlorade dom! :(
Nu ska vi fara tillbaka till stan, ska se när Ålund ska spela sina matcher! Hoppas det går bättre för dom!

Sen ikväll är det avslutning med Byske IF Aerobics, träning i tre timmar! :D

Btw, har längtat sååå mycket efter att åka skridskor men det är ju så jävla kallt hela tiden! Hoppas att det blir mindre kallt till veckan! ;)

Puss och Kram


Julbord

Träning direkt efter jobbet som vanligt! Idag kom det en massa skolungdomar dit så det blev rätt så trångt! Gick på crosstrainern ½ timme sen gav jag upp!

Hämtade ut paketet från Gina Tricot men bilder kommer sen! För just nu vet jag inte om jag ska få något av det i julklapp eller inte! :P

Idag har jag ätit mitt första julbord för i år! Brandkåren hade som vanligt julavslutning med jubord och julklappar! Nytt för i år var att vi var på Stengården istället för Gästis! Rätt ovärt för mig att äta julbord, tycker inte om så mycket! Potatis, köttbullar och mimosasallad åt jag...dom hade ingen lax som jag brukar ta annars eller missade jag den bara?! :P




Hade tänkt prata med syster idag men dom var tvungen att skjutsa Bonnie in till stan så dom skulle inte komma hem förrän i afton Amerikansk tid...så det sket sig! Får pröva imorgon igen! :)

Nu ska jag sätta igång en brasa och krypa upp i soffan till Criminal Minds och kanske lite Grey´s!

Och till alla på min bana; jag har kommit ihåg att köpa en julklapp! Måste bara försöka hitta en kartong och komma ihåg att ta med den imorgon! ;)

Ha det bäst!

Puss och Kram


Syster till USA

Idag så har min syster farit till USA!



Fick ett sms av henne ca 05.00 imorse, där det stod att hon var på väg till Falmark och att hon skulle sakna mig! Höll på att börja gråta men lyckades hålla mig! :/
Jossa har varit otroligt nervös inför flygningen och hur hon ska hitta rätt å så! Förra gången hon var till USA så var ju Mark och Devon med och då missade dom sista flyget hem! Så det var rätt roligt när jag fick det här smset ca 06.40: "Ledningarna i planet har fryst så vi måste vänta tills istapparna har släppt innan vi kan flyga! Så det kommer att bli försenat! Helvete!"
Men just nu är hon då uppe i luften på väg mot New York, när hon landat där så ska hon byta flyg och flyga vidare till Colorado Springs där hon ska bo! :)

Saknar dig Jossa-kossa!

Efter jobbet så gick jag direkt till gymmet, tror inte att jag skulle orka få mig iväg annars! :)
Sen blev det en promenad med Izzy och julkortsutdelning till endel, måste ta bilen till vissa! :P

Mina filmer jag beställde igår hade kommit åxxå! Så nu har jag två nya filmer i min samling! ;D



Ikväll blir det bara att slappa! Tror det blir att sätta sig och se Grey´s Anatomy ett tag! :)

Puss och Kram


Molly på besök... :)

Vi har fått sälja våran toppmatade tvättmaskin idag! :) Johan hann bara sätta ut den på blocket så ringde det en som kom och köpte den! Hur bra som helst med lite pengar nu och Johan blev nöjd som får bort den från garaget! :P

Idag så kom Emelie och Molly förbi en sväng! Hon är ju för gullig, ett riktigt charmtroll! :) Izzy är lika rädd småbarn som vanligt, går omvägar förbi och sneglar på dom istället för att gå fram och snusa! :P


Molly


Molly igen

Har varit på pumpen ikväll...tar alltid samma vikter fast jag inte är där så ofta! Lika jävla jobbigt varje gång men man känner sig duktig efteråt! :) Nu är det avslutning på söndag mellan 18.00 - 21.00 så det blir en lång träning om man är med på allt! ;)

Var in en sväng till pappa innan träningen för att säga hej då åt syster! :´(
Jag hann med en kram sen var jag tvungen att fara, sista gången man ser henne IRL på evigheter! :/
Hon flyger till USA imorgon!

Puss och Kram


Olycka... :(

Ja då har jag klarat av mitt första gym-pass för i år! Jo, jag vet...året är snart slut! :D Men jag måste ju försöka utnyttja pengarna man får av företaget, om man då kan bli lite vältränad på köpet så vore det ju bra! ;)
Tar nog ett tag innan man lärt sig alla maskiner och hur mycket man ska lägga på, tycker hur som helst om crosstrainern mest! :P Så om ni ser en förvirrad människa i badhusets gym så är det bara jag! ;P

Jag och min syster har beställt lite kläder från Gina Tricot idag, vad det är får ni se sen! Om jag nu inte skulle få det i julklapp så! ;P

Fick just höra att min kompis bror (min förra granne) kört av vägen med lastbilen! :( Han hade änglavakt, bara ett blåmärke men inlagd för observation! Hoppas allt är bra med dig Kim!



Såg att det började en ny serie ikväll, Trauma på tv3! Blir nog att kolla om det är något att se! :)

Puss och Kram


Helgen

Fredag: På jobbet så var det Luciafika med ett Luciatåg från Byskeskolan på morgonen, alltid lika mysigt! Och man slipper jobba ett tag! :) Efter jobbet så for jag och köpte ett årskort på gymmet i badhuset, så nu ska jag försöka börja träna lite! Bara det att jag tycker att det är så tråkigt att gymma men jag hoppas att när man väl kommer igång med det att det blir lite roligare då! :P

På kvällen så var jag bjuden till Helena på fredagsmys eller egentligen uppesittarkväll för Jossa! Eftersom det är sista helgen hon är hemma så ville hon ha en uppesittarkväll! :) Vi (jag, Jossa, Helena, Anna, Jessica och Annelie) hade jättetrevligt med glögg, dricka, godis och fika! Vi satt och såg idolfinalen, rätt kille som vann men jag tycker ändå att vinnarlåten var bättre med Calle! Och det var rätt så pinsamt med Eriks tjej! Ok, om hon hade gått upp och gett han en kram och sen gått ner igen....näe men hon står där nästan hela låten och dansar och sjunger med! Riktigt pinsamt! Hade det varit jag så hade då jag inte ens gått upp på scenen! ;) Hon förstörde Eriks stora ögonblick eftersom det enda man kunde tänka på var att det var så jävla pinsamt! :/

När jag kom hem från Helena så hade Johan en liten överraskning, han hade köpt en stor låda med skumtomtar åt mig! SÅÅÅ GOTT! Tack älskling!!



Lördag: Då var det bara att stiga upp tidigt! Jag skulle följa mamma och syster till stan för att shoppa lite! :) Nu är jag nästan klar med julklapparna...bara några få som fattas! Hittade kläder till mig själv åxxå men lite av det ska jag få i julklapp! Så jag kan bara visa bilder på mina två toppar och en sjal! :P



När vi kom hem så var det dags för hockey, sista matchen innan uppehållet! Men det gick då inte bra den här gången heller, SAIK förlorade med 3-5 mot Frölunda! :(

Vi var bjudna till mamma och pappa på julmiddag, så syster ska hinna få i sig lite julmat innan hon far! :) Det blev en trevlig kväll med god mat och julklappsspel! Lovade att jag inte skulle lägga ut några kort, för dom flesta blev inte så bra! ;)

Sen på kvällen så for vi hem och Jossa hakade på, för vi skulle se Twilight! Förbereda oss inför morgondagen! ;)

Söndag: Idag har det inte hänt så mycket än! Vi har varit ute och gått med Izzy så hon får sin promenad, gick förbi hockeyplanen...det var några små Byskespelare som spelade match mot några små Skellefteå AIKare, riktigt söta! :)

Ikväll så blir det först pizza sen bio med Johan och syster! Ni kanske har listat ut vad det blir för film.. :P



Hehe...varje gång vi har varit på bio och den här filmen slutar när vi står där utanför, så kommer det mest ut tjejer och bara någon kille! Johan har varit lite emot att se den men han ska ändå med! :P

Puss och Kram


Vaccination

Idag så har jag och Johan vaccinerat oss mot svininfluensan!
Inga tecken på sjukdom än så jag kanske klarar mig. Fast iofs så kanske det tar lite längre tid innan det bryter ut! :P Bara lite öm i armen, men har svårt att säga om det är från sprutan eller från massagen jag fick idag! :D



Ikväll var det ju hockey igen...Färjestad borta...tyvärr så gick det inte så bra nu heller! Fast det blev lite spännande på slutet efter Marttinens mål, men då var det bara 36 sekunder kvar! Dom förlorade med 3-2! :(

Puss och Kram


Julklappar

Nu känner jag mig piggare så det blir jobb i morgon!

När Johan kom hem från jobbet idag så for vi till stan för att försöka hitta lite julklappar och för att storhandla på Maxi! Så nu är iaf tre julklappar köpta! :) Känns som det inte blir att köpa så mycket julklappar i år, eftersom på Johans sida så har vi dragit en lapp med namnet på den vi ska köpa till! Jag fick Gusti (Johans mormor) och Johan fick Einar (hans morfar) så där är iaf julklapparna klara! :) Sen lyckades jag hitta en till Ewe åxxå! :D

Jag hittade ÄNTLIGEN mina supersköna mjukisar, har ett par i grått men ville ha svarta åxxå! Har aldrig funnits i min storlek eller så har det inte funnits svarta! :/ Det är lätt dom skönaste mjukisarna jag har haft, finns på Cubus om det är någon som undrar! ;)


Inte så bra bild men...

Fotbollsproffset mitt köpte nya fotbollsskor som han är och testar nu...hoppas dom funkar bra! ;)

Nu blir det att slöa framför teven tills man ska sova!
Natti, natti allihopa!

Puss och Kram


Bilderna borta! :/

Känns som det inte har hänt mycket i helgen!

Lördag: Vi var och hjälpte Jossa att packa och flytta en massa grejor på dagen. Hon åker ju snart iväg till USA så det gäller att tömma lägenheten och städa ur den innan den 16 december! Kommer att bli så tomt utan henne, borta i hela 3 månader! Hoppas att dom stannar i Sverige sen!  
Sen var det hockey, SAIK mötte Linköping borta...slutade med 2-1 förlust! :/ Prövade febern under hockeyn och så klart så hade man lite feber, just när det är helg! Jag har nästan aldrig feber men när jag nu för en gång skull ska ha det, så blir det på helgen! :(
Vi prövade iaf att bubbla i vårat nya bubbelbadkar, det var hur skönt som helst! Kanske extra skönt när jag frös så mycket pga febern! :)

Söndag: Tomas och Britt kom och hälsade på, Britt skulle sy våra nya gardinerna! Sen la hon upp dom andra som var för långa, det blev jättebra! Och Tomas kortade av våran sladd till stjärnan så nu slipper man vira den tusen varv runt gardinstången! ;) Tack så mycket för hjälpen!





Våran dator "krachade" eller det gick då inte göra mycket på den! Så Johan var tvungen att installera om hela C så alla våra kort som vi hade på datorn är borta nu! :( Vet inte hur länge vi har pratat om att skaffa oss en extern hårddisk så man kan ha alla kort och musik på den. Men man väntar alltid för länge och nu är det försent! :/ Eller försent är det väl inte, kommer ju alltid mera kort så det blir att skaffa en sen! En sån gång är det tur att  man inte har barn, tänk om man hade det och alla kort från när dom var små försvann...jobbigt! :/

Ewe hade ljusparty på kvällen men eftersom jag hade lite feber så stannade jag hemma och vilade istället! Jag hoppas att det gick bra på partyt! :)

Måndag: När jag vaknade imorse så prövade jag febern...ingen feber! Det är så typiskt att när det blir måndag så är jag frisk igen...eller jag trodde jag var frisk! For på jobbet men orkade inte vara kvar...så när vi for hem på lunch så stannade jag kvar hemma! Ska vila upp mig, blir nog att vara hemma imorgon åxxå! :)

Ikväll är det hockey, nu börjar det vara dags att dom vinner igen! Många lag som börjar närma sig och några som drar ifrån! :/

Lägger in en söt bild på Izzy åxxå! Alltid lika pinn-tokig! :D


Izzy med lill-pinnen! ;)

Puss och Kram




Tvättstugan klar! :D

Idag så har tvättstugan blivit helt klar! Känns så skönt att man äntligen kan tvätta hemma igen! :)
I badrummet så är det badkaret som fortfarande inte har någon front så bilder på det får vänta!
Lite före och efter bilder:

Före:
  

Efter:








Jag är hur nöjd som helst! :D

Ikväll har vi varit på Gästis och ätit grill-buffé, det var supergott! Det var IF Metall som hade ordnat en liten fest eftersom det inte blir någon firmafest i år! Men ikväll är jag nykter, dom andra festar för fullt sen skulle dom vidare till Stengården! :)




Förfest hos Lenis

Just ja, idag har jag ju även fått mina filmer som jag har beställt! Supernice! ;)



Puss och Kram


Ååååh...bra! :/

Rörmockaren har varit här idag och fixat lite men som vanligt uppstår det problem!
För det första så är en packning på badkaret sönder så det droppar under det, men han sa att vi kunde bada ändå och att han skulle prata med Byggteknik och säga att dom får fixa en ny så att han kan byta!
För det andra så har snickaren (inte han vi brukar ha utan den andra) gjort för lite plats åt tvättmaskinen så den passar inte in i hålet! Men ändå har han lämnat några centimeter åt andra hållet, så om han bara hade flyttat allt mot väggen (som jag trode att han skulle göra) så hade den gått in i hålet! STÖRANDE!
Men toaletten och kranen är iaf på plats och jag tror att dom skulle komma hit imorgon och fixa det som är fel....eller badkarets packning kanske det är leveranstid på så det kanske vi måste vänta på!
Så det kommer inga kort på badrummen än! Kanske imorgon beroende på hur det går! :)

Ikväll är det hockey igen! Alltid lika spännande! :D 

 VS

Igår så kom julgardinerna upp, iaf i vardagsrummet och i sovrummet! Men jag (mamma eller Britt är det väl egentligen) måste korta av dom, alldeles för långa! ;) Mamma hade köpt julgardiner till mig igår som jag ska ha i köket, så dom måste sys till innan jag kan sätta upp dom! Men snart så är det jul överallt i huset! ;)

Har åxxå fått dille på Discshops julkalender, beställt filmer både den 1 och 2 december! Skulle egentligen vilja beställa idag med, det var Monsters vs Ailens, jag gillar animerade filmer eller jag gillar barnfilmer överhuvudtaget! :D Måste nog ringa och fråga Johan...men jag tror att jag kommer att få ett starkt nej med anledning av att jag redan har beställt två dagar i sträck nu! Men försöka ska jag! ;)

Nu ska jag göra spaghetti och köttfärssås så jag slipper äta havregrynsgröt till middag igen och får lite rester till lunchen imorgon åxxå! :) 

Puss och Kram


Äntligen snö

Johan väckte mig igår när han kom hem från jobbet och berättade att det snöade! Han vet att jag gillar snön och att jag varit lite sur över att det bara regnar hela tiden! Så det var en superbra väckning! ;) Det var inte lite som kom heller, som vanligt hade dom inte plogat på morgonen så jag fick plumsa i ca 1 dm snö i ca 2 kilometer! Men jag ska inte klaga, vill ha mer snö! Bra morgonträning, kändes i vaderna när jag kom fram till jobbet! :)


Vårat träd på baksidan


Våran mysiga julgran

Idag känns det som jag har hunnit med så mycket, eller mycket kanske det inte är men jag har inte stannat av sen jag kom hem från jobbet....om man inte räknar när jag såg hockeyn då! :P
Direkt efter jobbet så for jag förbi mammas lägenhet för att titta hur den såg ut. När jag kom hem så gick jag ut en liten sväng med Izzy och sen satte jag igång att baka! Så nu har jag bakat det här;


Cookies

Dom blev inte så fina men det brukar dom aldrig bli! Är det någon som har prövat baka glutenfria kakor så vet ni vad jag pratar om, allt flyter ihop! Kan ju vara jag som gör något fel åxxå men tacka vet jag långpannekakor, det brukar jag lyckas med! ;)


Kolapaj

Och jag vet, det ser ut som nåt annat....men det är gott, lite för sliskigt bara!


Chokladbollar


Choklad-långpannekaka

Har ingen aning vad dom heter men svingoda är dom! :)

Nu är det bara julgardinerna som är kvar, måste få tummen ur och försöka sätta upp dom imorgon! :)

Sen blev det ju hockey, det är en hockeymatch som jag helst inte vill prata om...blir så förbannad! Jag tycker inte att SAIK gjorde en bra match men dom lyckades ändå leda med 1-2 i sista perioden tills det var 2 sekunder kvar....2 SEKUNDER!!!! Sen blev det sudden och Modo vann med 3-2, för att Foppa var tvungen att göra ett mål! :/

Våra badrum blir nog klara på torsdag...om dom kommer då! Johan ringde och frågade dom idag och som jag förstod det på Johan så trodde dom som att allt var klart hos oss! Men våran "kontaktperson" skulle ta reda på när rörmockaren kunde komma, svaret blev "troligtvis på torsdag"...så jag hoppas massor på att dom kommer då! :D

Puss och Kram


RSS 2.0