Äntligen är Nelly här <3

Så var hon ÄNTLIGEN här! Våran lilla Nelly! <3
 
3710 g och 50 cm
 
Min födelsedag gick utan att det kom en bebis. Jag fick många fina presenter, mest pengar och filmer som vanligt! :)
 
Fredag 20 juli så hade vi tid hos läkaren för att åter igen kolla mitt blodtryck och att bebisen mådde bra. Allt såg fint ut men hon tyckte att det var dags att sätta igång mig, onödigt att vänta längre och det var lugnt på förlossningen.
 
Så jag fick sitta med en CTG-kurva i ca 30 min och sen fick jag ett piller så att livmodertappen skulle mogna klart. Sen skulle dom kolla igen efter 6 timmar om jag behövde ett till piller och ta hål på hinnorna på lördag, så var planen iaf! :)
 
Jag och Johan gick ner i cafeterian och åt sen for han hem med mammas och pappas bil som vi hade lånat, skulle hämta lite mer saker och åka tillbaka med sin pappa senare.
Jag la mig i sängen på vårat rum och hade tänkt läsa ett tag, men det gick inte länge förrän jag kände att vattnet gick. Barnmorskan kom just in efteråt och sa att jag skulle få sätta mig i en CTG-kurva igen, så hon kopplade mig och lämnade mig sittandes i ett förlossningsrum.
Det gick inte länge innan värkarna började, gick som undan, när barnmorskan kom tillbaka så tyckte hon att det var lika bra att jag bytte om och stannade i förlossningsrummet eftersom bebis skulle komma snart.
Johan hade fortfarande inte kommt tillbaka så barnmorskan skulle gå och hämta en telefon så jag kunde ringa efter honom men just när hon gick ut genom dörren så kom han som tur var! :D
 
Värkarna var inte sköna, körde med lustgas men tillslut sa jag att jag ville ha en epidural. Oj, så jävla skönt det var när man hade fått den! Efter epiduralen var det ingen match! :P Krystvärkarna gick bara fint!
 
11.10 Fick jag pillret
13.10 Vattnet gick
13.30 Värkarna började
17.15 Krystvärkar
17.50 Vårat underverk föddes
 
Så det gick jäkligt snabbt när det väl satte igång! :)
 
Nu måste jag mata Nelly innan hon hungrar ihjäl! ;)
Jag får skriva mer senare...
 
Puss och Kram

18 juli

Ingen bebis än, men förhoppningsvis är det inte långt borta nu!
Alla i föräldragruppen har fått! Vi får gå på täta kontroller nu eftersom mitt blodtryck är rätt högt. Idag har vi fått se lillskrutt igen på ett ultraljud, gjort en CTG-kurva m.m, allt med bebis ser bara fint ut och på fredag ska vi tillbaka för kontroll igen!
 
I lördags var vi på bröllop i Norsjö när min klasskompis från gymnasiet gifte sig!
Dom var så otroligt fina!!!
 
Lotta och Johan väntar förväntningsfullt
 
Otroligt fina familjen Bergmark :)
 
Det blev ingen fest däremot för oss pga mitt tillstånd men sååå glad att vi for till kyrkan ändå! :D
 
Idag har vi sålt fin-Audin, kommer att sakna den bilen! Men det blir en ny Audi fast en A6 istället, och lite äldre...bara vi hittar en så! Bilen vi hade var lite för fin och liten nu när man ska börja ha med sig bebis,vagn och hund! 
 
 
Just nu har våra föräldrar jour ifall bebis har tänkt komma när vi inte har någon bil! :P
 
Imorgon fyller jag år, hela 29 år....fy vad man börjar vara gammal!
Tänk om lillskrutt tittar ut imorgon, det skulle vara världens bästa födelsedagspresent! :D
 
Puss och Kram
 
 

10 juli

Jag har laddat ner blogg.se-appen, så jag tänkte att jag skulle pröva den nu! ;) Vi har varit till barnmorskan idag! Förvirrad som hon verkar så fick vi vänta i ca 30 min för att hon hade glömt bort oss! Men allt såg bra ut förutom blodtrycket som vanligt! Hade ju väntat mig en tid för igångsättning men istället blev det en ny tid nästa vecka för att ta ett nytt blodtryck och då ska vi även få en tid för igångsättning! Men förhoppningsvis så har lillskrutt redan kommit ut då! :) Trevlig kväll på er! Puss och Kram


9 juli

Nu har snart dagen med stort D passerat och ingenting har hänt!
Jag hoppas att jag slipper gå över 2 veckor, vill bara ha ut lillskrutt nu! Så nu kom jag just in från min andra prommis idag, kan ju alltid hoppas att det sätter igång inatt eller nåt :)
 
I lördags fick min kusin en liten flicka och idag har jag fått träffa henne!
Man blir ju bara ännu mer sugen när man håller i en 2-dagars gammal bebis, sååå liten och söt!
Snälla lillskrutt kom ut nu!!! :D
 
Vi har firat våran första bröllopsdag, det gjordes med god mat och en present från mannen, ett ursnyggt armband från Efva Attling!
 
 
Själv då, vad hade jag köpt till han...nämen ingenting, känner mig som världens sämsta fru (det enda som krestsar i skallen på mig är bebis)!
Men han ska allt få en present i efterskott! :P
 
Här kommer dom sista magbilderna, nästa gång hoppas jag att det är på bebis! ;D
 
 
V 40+0
 
Eller ja, det kommer bilder från gravidfotograferingen åxxå! :)
 
Puss och Kram
 
 
 

RSS 2.0