1 år

Idag blir våran lilla prins 1 år!
Tiden har gått så sjukt fort!
Stort grattis älskling! 🎉🎁🎈

22 december

Idag har vi haft det första 1-års kalaset för Liam, det andra blir imorgon på hans födelsedag.
Vi blir ju så många, så för att rymmas var vi tvungen att dela upp det lite...lite lättare då Nelly fyller år då man kan vara ute :)


Fina presenter fick han också! Han tackar så mycket för dom! :)

Har försökt komma igång med träningen på allvar nu, det går väl rätt så bra än...sämre med maten. Vet inte hur jag ska lyckas gå ner i vikt, jag hoppas det blir lättare sen när man börjar om att jobba :)
Jag och Johan köpte ett nytt löpband till oss själva i julklapp för mitt andra pajade. Har hunnit pröva det några gånger och än så länge är jag nöjd! 

Vi har varit och åkt lite skridskor och Nelly är så kaxig. Vi hade med barnsparken så att hon kunde åka och hålla i den men näääe, hon skulle åka själv som dom stora barnen. Men hon gick med på att jag och Johan höll i hon i armen som tur var 😀

Våran lilla Batman 😊Julkort

Jag är verkligen förvirrad 😂

Beställde julkort i god tid (fick inte till ett superbra kort däremot men det är en annan femma), i söndags började jag lite smått med dom. Då upptäcker jag att jag har beställt alldeles för lite så slänger iväg en till beställning, så nu sitter jag här och hoppas att dom kommer snart, helst idag! Medan jag i lite smått panik sitter och skriver adresser till dom som ska iväg med posten SENAST IDAG! 😅 

Nästa år ska jag försöka ha lite bättre planering och göra dom klart långt i förväg! Och den där extra-beställningen blev nog för lite ändå 🙈 
15 december

Jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen, men nu kommer det ett inlägg igen! :)

Idag var jag på inskolningssamtal på förskolan. Det gick bara fint, känns ju rätt så lugnt då man redan är van avdelningen Liam har hamnat på. Han kommer att börja på Triangeln som sin syster...så dom hinner gå en termin tillsammans.

Kan inte förstå att mamma-ledigheten snart är slut. Det här året har gått så sjukt fort! Men på ett sätt kommer det bli skönt att börja om att jobba. Jag blir lite less att vara hemma och just nu springer man bara efter Liam som ska vara i ALLA skåp/lådor han kan hitta och dra ut allt i dom :)

Vi har bakat lite till kommande 1-års kalas
Fast pepparkakorna är redan slut 🙈

Vi har fikat på det nya caféet, Fridas. Supergott och prisvärt! Blir många fika och luncher där skulle jag tro! :)

Måste försöka handla klart alla julklappar snart. Jag och syster skulle ju till stan idag men hon ligger i feber så det blev inte av! 

Avslutar med lite bilder

RSS 2.0