27 mars

Jag har kommit med i LOVEFILMs Buzzador kampanj. :)
Det innebär att jag kommer att få testa att hyra film från LOVEFILM helt gratis i två månader utan att ha bundit mig till något!
Är det någon som är sugen på att testa att hyra film och spel gratis så säg till så ska ni få en kod av mig! :)
Koden använder ni när ni registrerar er så får ni testa två månader gratis ni med! :P

Puss och Kram


22 mars

Tänkte bara börja med att säga att Ålund tog hem hela cupen i Luleå!
Johan var riktigt nöjd! :P

Nu sitter dom nya garderoberna på plats, det blev riktigt bra! Men lite ovant! :)
Här kommer några före och efter bilder....

Hallen före:


Hallen efter:
Så ser det ut inne i garderoben, det man inte ser är bara att stången fortsätter! :)

Vardagsrummet före:


Efter:


Bakom dörrarna så kommer det att bli en massa hyllor!
Kommer att bli kanon för mina filmer och böcker! :D

I köket före:


Efter:


Bordet och stolen ska inte vara där sen, men tills vi har någonstans att ställa bort det så får det se väldigt trångt ut istället! :/

Garderobsinredningen i sovrummet före:


Efter:


Nu stämmer det överens med dörrarna (ser likadant ut på Johans sida), så nu slipper jag nog vara arg varje gång som jag öppnar gardroben! ;) Vi har inte lagt in kläderna än eftersom vi ska måla vitt på väggen och taket som kom fram nu när dom fasta garderoberna revs!

Idag har jag sett bebis sparka för första gången, två sparkar där magen rörde på sig, skithäftigt! :D
Imorgon är det äntligen dags för barnmorskan, lite nervös är jag allt men nu när jag såg bebis sparka idag så borde det vara liv därinne iaf! Men orolig som jag är så kan jag som ändå inte släppa tanken på att jag kanske inbillar mig allt!


Väldigt suddig bild! :) V 24+3

Efter det blir det en tripp till stan för inhandling av färg och virke så vi får klart här hemma! Bara Johan kan byta bort sin jour så! :P

Puss och Kram


17 mars

Shit vad tiden går fort, redan två veckor sen jag bloggade sist! :(

Vi har iaf varit på 60-års fest (30+30) i Kåge. Klädsel var idrott så jag for i Johans målvaktsutrustning (innebandy), det enda jag kunde tänka mig att få på mig men jag fick då ändå inte igen byxorna och Johan for som Liverpoolspelare. :)

Johan har hunnit fylla år åxxå!
Han fick presentkort så att han kan köpa sig längdskidor som han har pratat om rätt länge nu, Liverpoolkläder, ännu mera presentkort och pengar! :)

Det har blivit väldigt mycket shopping åxxå! ;P Och vi har även fått en hel del saker!Den fina tavlan har vi fått av min syster, alla dom svart/vita/gråa kläderna av mamma, den vita dressen, täcket till vagnen och påslakanset till det av svärfars! Tusen tack för allt det fina! :)Senast jag var på stan så blev det en kudde till vagnen, mjukisdjur och små söta sockar!

Idag har det varit klädbytardag i Frankes matsal, första gången jag är på en sån och jäklar vad jag fyndade en massa. Kunde som inte låta bli alla söta små kläder! :PDet blev alltså en hel del kläder, bärsele och ett babygym!
Endel av kläderna har jag fått av mamma åxxå!
Svårt att se hur mycket det egentligen är på bilden, dom är ju så små och söta alla bebiskläder! :)Har även inhandlat en babysitter och en amningskudde av Jeanette! Mycket fina saker! :)

Ett par svarta mammabyxor och ett par mammajeans köpte jag för 80kr av Maria på jobbet, vilket klipp!
Nu ska jag bara försöka få tag i mammaleggings som jag sett på HM men storleken är ju alltid slut när jag är där! Ska göra ett nytt försök nästa gång jag är i stan! :)

Det har även blivit lite mer böcker och några filmer under den här tiden

       

   

Johan är på cup i Luleå hela helgen! Så jag vilar upp mig, är riktigt förkyld så jag orkar knappt något känns det som, så det passade som bra att han är borta i helgen för det!
Men inte för att dom kommer kl 07.00 på måndag och ska börja sätta upp våra garderober + inredning som vi har beställt. Så det ska rivas och flyttas på saker, men jag har fått hjälp med det idag av mamma och svärfars! Tusen tack för hjälpen!
Längtar tills det är klart så att man kan få lite ordning här hemmma för det är VERKLIGEN jättestökigt nu! Är samtidigt lite rädd för hur det kommer att se ut, om det blir trångt å så...men det behövs hur som helst så jag hade som inget val! :)

Just nu tror jag bebisen sparkar eller så har den hicka....hur vet man skillnaden mellan det?! :)
Det bonkar då på i magen iaf, skönt då jag egentligen inte känner av lillplutten där inne så mycket!

Nu blir det att försöka hålla sig vaken till en film! ;P

Puss och Kram


3 mars

Förra fredagen var vi till Kåge och träffade det lilla nya tillskottet, så himla söt och snäll bebis! Man började bara längta ännu mer (om det nu går) efter lillskrutt inne i magen! :)
Före det var vi och handlade på Maxi och jag kunde inte låta bli bokrean ;)
Nu hoppas jag bara att böckerna är bra!Lördag så hade Johan cup, så då var vi hela dagen i bollhallen. Dom vann båda matcherna dom hade den dagen. Det var väldigt mycket dötid mellan matcherna så vi passade på och for på hockey, tyvärr förlorade Skellefteå efter straffar! :(
Min syster hade varit på nån utförsäljning av en massa barnsaker, så dessa har lillplutten fått av sin moster :)
Massor med tack!Söndag så tog jag, mamma, Britt, Anneli, Marcus, Johanna och Fanny bussen till IKEA.
Jag var mest ute efter saker till bebisen och det blev mest sånt som handlades.
När vi var klara inne på IKEA så hann vi med lite affärer utanför åxxå, vi gick till Barnens Hus för att kika lite men jag kom ut med en BARNVAGN! Dom hade just kampanj på Emmaljunga-vagnar för att prinsessan hade fötts, och det hela slutade med att vi FICK vagnen, mamma och Britt betalade den. Helt sjukt! :)
TUUUUUUUSEN TACK! :D Jag hittade även bodys och en filtJohan hade cup även den här dagen och det gick rätt så bra för dom! :) 
Dom kom till semin men där tog det stopp!

Avslutar även det här inlägget med en magbild, kanske inte så stor skillnad :PPuss och Kram


RSS 2.0