Buzzador

Jag är med i en Buzzador-kampanj där jag ska testa och recensera Scholl Velvet smooth fotfil!
Ska bli kul och se om mina fötter blir lena och fina! :)
Däremot följde inte allt som lovades med i paketet, det var väldigt dåligt! 


Äntligen är lillebror här! 💕

I måndags var vi på Leos lekland med Nelly, hon hade riktigt kul, åkte varje rutchkana hon såg! :) 
Och kanske var det det som gjorde det för....

När jag gick och la mig på kvällen kunde jag inte somna, det var som att jag kände på mig att det var något på gång! Sen började värkarna på natten, men dom var inte så starka förrän vid 6 på morgon. Väckte Johan vid 7 och sa att det nog var på gång, sen kom värkarna tätare och tätare...tillslut blev det nästan panik att få Nelly till farfars för dom kom med ca 3-4 min mellanrum helt plötsligt! 
När vi sen hade lämnat av henne så blev det lugnt igen! Ringde förlossningen och dom sa att jag kunde vänta tills jag hade värkar som var 5 min och som varade i 1 min innan jag kom in, eller om vattnet skulle gå så skulle jag komma in direkt! Så jag gick och la mig i någon timme, åt lunch och sen vid två gjorde värkarna så ont att jag ringde in igen och frågade om vi kunde komma för att iaf kolla hur långt det hade gått! Så vi for in och jag var helt säker på att vi skulle få vända om men jag var tydligen öppen 8-9 cm så bebis skulle det bli den dagen! :)

Lillebror är född 18.49 den 23 december, 3740 g och 51 cm lång!
Världens bästa julklapp! :)

Och så himla likt Nellys tider och mått!
Nelly är född 17.50 den 20 juli, 3710 g och 50 cm lång!

Ingen bebis ännu

Det går verkligen trögt här, ingen bebis än! :/ Igår hade jag rätt mycket förvärkar men ingenting mer än det hände! :/

Julklapparna är klara, måste bara slå in alla. Hade ett race igår med julklappsinslagning men det är fortfarande kvar lite! :)

I veckan har jag fått min beställning från Campadre, dom hade en kampanj på Lundmyr of Sweden för ett tag sen! Kunde inte låta bli att shoppa då! :)

Mössa och byxor till bebis

Vantar och klänningar till Nelly

Nu har jag varit vaken sen 03.45 och känner mig inte alls trött, hade en sådan här morgon för någon dag sen också! :(
Men jag får lägga mig och läsa och vänta på att Nelly ska vakna, om ca 2 timmar! Sista dagen på dagis för henne sen har hon jullov, när hon kommer tillbaka är hon storasyster! :D


Bf idag

Idag är mitt bf här, lär nog inte bli någon bebis idag. Känner mig för "fräsch" för det! :( Men jag hoppas den inte väntar för länge med att komma! :)

Ha en bra tredje advent! :)


Julbord

Sitter proppmätt i soffan och tittar på hockey efter att ha ätit julbord på Gästis med Byske firefighters! Alltid lika trevligt! :)

Idag var jag och syster till stan en sväng, skulle köpa dom sista julklapparna och det blev en rekordsnabb sväng! På ca två timmar var vi hemma igen och då hade vi hunnit med Solbacken, söder och centrum! Syster var inte fräsch så jag hoppas både hon och Colin (som också är sjuk) kryar på sig snabbt! 
Men nu är julklapparna nästan klara, fattas någon enstaka bara! :)

Fast jag inte tror att vi kommer att få före bf så går man och hoppas på det ändå! :) Men hur som helst så är det inte så värst länge kvar innan vi får träffa bebis! :)

1 vecka kvar till BF

Nu var det ett tag sen det blev ett inlägg! Jag kämpar på och det är så jäkla skönt att bara jobba 50%, funkar än och nu är det bara 1 vecka kvar till bf! :D Bara hoppas att man slipper gå över 2 veckor! ;P

Försöker få klart så mycket som möjligt nu innan bebis men fortfarande är det kvar julklappar att köpa, baka har jag inte ens haft ork till men det finns ju att köpa på affären! :) Eller igår var faktiskt mamma här och hjälpte mig och Nelly att baka pepparkakor :)
Vi var även till Kåge på bebismys och hälsade på lilla Lexie, hennes storebror och hennes mamma och pappa man började ju inte längta mindre om jag säger så! :)

Idag blir det nog att bädda spjälsängen och vaggan, borde väl kanske packa BB-väskan klar också :)


RSS 2.0