Hosta

Jaha, då har man fått den förbaskade förkylningen (eller egentligen bara hostan än så länge)!
Hostar som en tok på nätterna, på dagarna går det ändå lite bättre!
Idag har jag köpt hostmedicin i tablettform, har aldrig prövat det men någon gång ska ju vara den första...hoppas bara att det fungerar så man kan få sova mer än 1 timme i natt!

Johan har sin eftermiddagsvecka i veckan så jag måste försöka roa mig själv, inte så svårt iofs! :P
Men ikväll blir det nog inte mycket gjort, lär nog somna direkt framför teven! :)

Bäst att lägga på mer ved i kaminen innan det slocknar, svinit kallt som vanligt ute!
När ska det bli vår?

Puss och Kram


Alla Hjärtans Dag

Det blir ett snabb-inlägg! :)

I måndags var det ju alla hjärtans dag!
Blev inte direkt någon jätteromantisk dag för oss! Vi blev bjudna på mat hos mamma, tack så mycket! :)
Sen när vi skulle därifrån så blev våran hund påkörd av en bil men det verkar ha gått ganska bra! Det gick inte så fort och det tog på rumpan, hon gnällde inget och går då normalt! Så det var nog tur i oturen!
Men jäklar så rädd man hinner bli!
Fick två fina presenter av älsklingen (två boxar) + att jag köpte en säsong själv;

   

Många på jobbet och runt omkring ligger i magsjuka nu, jag vill verkligen inte ha det! Men det går ju inte göra så mycket åt, ska man få det så är man väl kanske redan smittad! Däremot börjar jag känna av lite halsont nu, Johan har hostat som en tok dom senaste veckorna! :/

Så ikväll blir det att ta det lugnt, dricka te och se Champions League! :)

Puss och Kram


Mamma 50 år

Den här helgen har gått sjukt fort som vanligt!

I fredags efter jobbet drog vi till stan direkt för att pröva lite bröllopsklänningar/kostymer. Jag fattar inte hur jag ska kunna bestämma mig, finns ju hur mycket som helst! Jag kom på sen att jag borde ha tagit bilder på varje klänning så att jag kanske hade kunnat bestämma mig här hemma istället! :/ Blir nog att boka tid i Piteå åxxå för att se om dom har någon annan som jag kanske fastnar för direkt! :)

Vi gick även på stan en sväng, skulle kolla om jag hittade den snygga tröjan Cissi hade köpt men icket, måste nog till Piteå istället! Jag kom även på att det var Alla hjärtans dag på måndag, vi har sååå mycket annat att tänka på att vi (eller mest Johan var det nog) hade helt glömt bort det! Vi brukar som oftast köpa en liten grej åt varandra så det blev panik och vi gick själva på stan ett tag! Det jag hade tänkt köpa fanns ju såklart inte men jag hittade en annan liten grej, vill han inte ha det så får han allt byta sen! ;) 
Jag köpte även en ny mössa och en till Disneyklassiker till min samling;

  

På lördag steg jag upp och for på pump, riktigt skönt att träna så pass tidigt! :) Men istället för att bli starkare känns det som om jag blir svagare, dom två sista gångerna har jag knappt (om inte alls) orkat hela låten igenom! Kanske någon sjukdom på gång i kroppen? Eller så är det bara så ibland?

Efter träningen var det bara hem och duscha och sen vidare till stan på bröllopsmässa! :)
Det var en massa olika företag som hade små bord med det dom erbjöd och sålde. Så det blev mycket prat med olika företag, vi bokade även våran brudbukett! Inte precis hur den ska se ut utan vi bokade bara att vi ska ha det företaget och då skulle vi få 10% rabatt! :) Dom hade även brudvisning där, men tyvärr så missade vi det! :/
Blev en liten sväng på stan även den här dagen, vi utökade garderoben med varsin tröja! :P
En bild på mitt klipp, 45 kr på carlings! ;)



På kvällen var det dags för mammas 50 års fest!
Mycket folk, gott fika och mat!
Här kommer det lite bilder från kvällen;

 
Mammas arbetskamrater som sjunger en sång om mamma :)


Syster


Mamma öppnar presenter


Jag och Johan






50-åringen :P




Presentbordet



Jag hade en jättefin bild på Evelina m.fl men eftersom jag lovade henne att inte sätta ut nåt kort där hon var med så kommer det inte med! :)
Tack allihopa för att ni kom! :)

Idag fyller världens bästa mamma 50 år!
GRATTIS!!!
Så vi ska väl dit och gratta henne idag igen! :)

Johan är och spelar cup i Burträsk eller var det Bastuträsk?! Han har skrivit över sig till Bjurfors för den här dagen, dom ringde för någon vecka sen och ville ha han som målvakt! Självklart ställer han upp, snällisen! ♥

Vi är bjudna på mat i Stensjön i afton, det blir superbra! Tack på förhand! :)

Puss och Kram


Öppet hus för mamma!

Nu fyller snart världens bästa mamma 50 år!



För att fira det så ska vi ha öppet hus i Lars-Nischagården i Byske!
Så om man vill fira mamma, kom förbi på lördag från kl 17.00 på fika och om man vill så kan man stanna och dricka lite vin och öl med oss resten av kvällen! ;D
Vi ses på lördag! ;P

Puss och Kram


7 februari

Då var den här kvällen förstörd! Måste nog sluta äta ute!

Tyckte brödet såg lite mörkt ut men eftersom jag hade sagt glutenfritt och att hon dessutom hade frågat mig om det bara var brödet jag inte tålde så tror man ju att man ska få rätt.
En tugga hann jag ta men då var ju skadan redan skedd!
Tur att jag inte hade något planerat ikväll!

Det hände för någon vecka sen åxxå, men då fick jag inte i mig nåt. Men kocken skulle göra en efterrätt som jag kunde äta, så han kom med glass och vad det nu allt mest var + ett kex stickandes upp ur glassen! Smart! 



Jag tycker verkligen att alla som jobbar med mat borde få någon slags utbildning i allergier, eller det kanske man får, vad vet jag! Det händer ju inget allvarligt med just mig förutom att jag får ont i magen, måste springa på toa och ibland kräkas. Men tänk om någon får i sig nåt dom inte tål och t.ex halsen svullnar, fast iofs, då kanske man inte utsätter sig för risken...skulle nog aldrig våga gå ut och äta då!

Alla ställen är ju absolut inte såhär slarviga, som tur är!
Det finns helt underbara fik och restauranger åxxå! :) 

Så, nu känns det lite bättre när jag har fått skriva av mig! Blir nog att vila i soffan och se lite Vampire diaries resten av kvällen och hoppas man är fit for fight imorgon igen! :P

Puss och Kram


Helg

I torsdags for vi till stan direkt efter jobbet.
Efter storhandling på Maxi och ett filmköp (btw så var det hur längesen som helst sen jag köpte en film) så for vi till bröllopsbutiken för att kika lite på klänningar, men vi var rätt sent ute så vi hann bara kika lite snabbt men nu har vi iaf bokat in en tid för provning! :P Sen gick vi på stan och kollade ringar, Johan ska byta sin förlovningsring mot en ny och han hittade en direkt men för mig så står det mellan två stycken. Det kanske lutar liiite mer åt den ena...det är verkligen skitsvårt att välja! :)

Vi stannade i stan och såg SAIK - AIK åxxå, blev vinst med 6-1! Hattrick av Jocke! :P


Mitt filmköp

Igår var det dags för Frankes årliga hockeymatch på Byske arena! ;)
Golvet vann med 6-3, Johan gjorde två mål (tre egentligen) och en tripping på VDn! ;)
Sen var det middag och fest på Stengården, vi skippade middagen och for på förfest till Annika istället och sen vidare till Stengården! Jag var så gott som nykter, drack två öl på hela kvällen, var inte det minsta sugen på att festa! :)




Johan i utvisningsbåset ;)

Nu på morgonen har jag hunnit med ett pump-pass, en prommis och skottat snö! Johan är i Fällfors och spelar innebandy, sen ikväll är det pubkväll i Fällfors men jag har inte bestämt mig än om jag ska följa med dit eller inte!
Men före det blir det att se HV71 - SAIK här hemma hos oss! Jag hoppas att SAIK vinner, för då går vi upp i serieledning! :P
Heja SAIK! :D

Trevlig helg!

Puss och Kram


Vars har sändningen tagit vägen...?

När ska dom fixa till den dåliga sändningen?

Jag har ju inget att göra på rasterna nu, kan inte gå ut på internet på mobilen, just nu går det inte ens att skicka ett sms och Jocke är hemma och är sjuk....bläää! Fast nu när han är hemma så kan jag ju iaf vara ute på hans dator! ;) Men tydligen inte på facebook! :/

Jag fick ju hoppa in och göra Jockes jobb nu när han ligger i magsjuka, jag hade inte hunnit lära mig allt men jag tycker ändå att det har gått ganska bra. Nog för att jag har blivit tvungen att terrorisera Jocke några gånger/dag men ändå! :P

Puss och Kram


RSS 2.0