Måndag

Känner mig grymt trött och slut i kroppen nu, mest efter en arbetsdag förstås men även annars! Idag gick jag in i vecka 30...det börjar närma sig! :)
 
Just nu går man bara och väntar på att byggarna ska komma och sätta igång! Det blir iaf någon gång i veckan har dom sagt! Det ser verkligen ut som en byggarbetsplats ute på gården nu! :)
Men det kommer att bli kanon när det är klart! :)
 Man får verkligen tänka till på morgonen så man inte öppnar ytterdörren och går ut, just nu har vi som ingen bro där! :P
 
 
 
 

Ledig idag

Idag var dagis stängt så jag hade tagit föräldraledigt! Johan har varit ledig med för han har jobbat eftermiddag i veckan men skulle egentligen ha jour men så blev det inte.
 
 
Så vi har varit till stan för att köpa present + att göra lite andra ärenden.
Förutom presenten så följde det så klart med lite annat :)
Nya tofflor till Nelly :)
Sen hämtade jag ut en Newbie-body som man fick i ett sånt där gravidpaket och passade på att köpa matchande byxor till då det var 25% på alla byxor! :)
Vi köpte även ett fårskinn att ha i gungstolen som vi fått av Johans mormor
Blev inte riktigt som jag tänkt mig men med en kudde också så kanske det blir bättre. :)

Tidigare i veckan beställde jag mamma-kläder från Lindex, tråkigt att dom inte har kläderna i butikerna! :/ Men två tröjor blev det iaf! :)

Nu blir det fredagsmys!
Imorgon blir det fullt upp, klädbytardag på travet och två kalas efter det! :P
 
 

BM-besök

Idag har jag varit till barnmorskan! Allt såg bra ut utom mitt blodsocker, men jag antar att det var för att det var just innan fikat på jobbet så jag hade inte ätit på några timmar! :)
Hjärtljuden låg på 160 och mitt järnvärde hade gått upp riktigt bra! Men eftersom det var så fruktansvärt lågt förra gången så ska jag fortsätta med järntabletterna tills vi får provsvaren på hur järndepåerna ser ut! :)

I helgen köpte jag en jacka på loppis till Nelly. Riktigt fin! Gillar Kaxs! :)
Och ja, jag vet att våran "golvvärme-knapp" sitter väldigt snett! ;P

Sen har jag även beställt stödstrumpor, kan vara bra att ha om jag ska svälla som förra graviditeten! Men även skönt för benen när jag ska flyga och på jobbet, är riktigt slut i kroppen efter en arbetsdag!

Nu blir det att ladda för Champions League! YNWA! :)11 september

Förra veckan var jag på House of Lola-party hemma hos Gabriell! Tusan vilka fina kläder, ville ha så mycket! Men gravid som man är (och dyrt med) så for jag därifrån med en ny mössa! :) Fast jag tror att det kan bli något party kanske till våren istället! ;)
Sååå fin, men bilden gör den inte rättvisa! :)

Igår började SHL om, så nu finns det lite mer att se på tv iaf! Ska bli spännande att se hur Skellefteå ska klara sig i år när nästan alla försvann från laget! Men jag blev positivt överraskad efter gårdagens match, ser ändå rätt bra ut! :)

Ikväll fick vi en till blåbär-leverans till oss från svärfars! Guld värt när man är för skraj för att gå ut i skogen själv! :P 

Tänkte ta ett bad nu ikväll efter jag hade lagt Nelly! Kunde kanske vara skönt för min onda, gravida kropp meeeen jag råkade fastna i hockeyn istället! :D Hoppas på lite massage istället när mannen kommer hem! :P7 september

Igår möblerade vi om i Nellys rum, blev mycket bättre än vad det var! :)

Ska upp lite tavlor och sånt men sen är det klart! :) 

Vi har även börjat lite smått i bebis rum, men inte hunnit så långt än! :)
Det är mest bara stökigt än! :)

Snart börjar jag vara nöjd över huset, finns fortfarande saker att göra men i det stora hela så börjar det se bra ut!

Väldigt nöjd över köket med! :)

Nu väntar vi bara på att dom ska komma och börja bygga om våran bro och inglasning, och göra altandäck både fram och bak! In med ett runt fönster i köket, byta ytterdörr och byta altandörr till en med helglas! Vill även byta ut fönstret bredvid altandörren men det får vi ta sen någon gång!

Näe, nu ska jag se om jag kan fixa lite mer i bebis rum! Tror nog allt att jag har börjat "boa" lite! :D
25+0

Idag går jag in i v 26 (25+0)!
Det går snabbt fast samtidigt känns det väldigt länge kvar tills vi får träffa bebis...det är ändå 3,5 månad kvar :)
Men stor känner jag mig fortfarande ;P

Sen vi var på IKEA på semestern och skruvade ihop en massa möbler så har vi fått en liten snickare här hemma! Hon ska mest skruva i allt! :P

RSS 2.0