21 april

Kanske dags att uppdatera bloggen igen! ;)

Påsken spenderade vi i Arjeplog, på Kraja camping och Galtis.
Alla åkte snowboard och slalom medans jag satt i backen och solade hela dagarna!
Vi hade riktigt bra väder, ca -5 grader och sol varje dag. :)

Johan har varit duktig och äntligen fixat elementskyddet i hallen, så nu slipper man se den fula vattenmätaren! :)Vi har hunnit vara på våran andra föräldraträff, då pratades det om förlossning.

Igår så var det dags för barnmorskan igen, bebisen låg precis på sträcket i kurvan så allt såg bara bra ut.
Mitt blodvärde hade gått upp lite, hjärtljuden var 148 den här gången och magen hade växt 4 cm sen förra gången och låg nu på 27 cm! :D

Efter besöket så drog vi till stan för lite shopping!
Köpte lite mammakläder, babyskydd med bas, spjälskydd, babyvakt mm.


Babyskydd Brio


Babyvakt Super Nova

Vi var även och kollade tapeter till barnrummet men som vanligt finns det ju inte det jag ville ha. Är ute efter en stjärntapet, antingen en med ljusgrå bakgrund och vita stora stjärnor eller en med vit bakgrund med ljusgråa stora stjärnor!
Men näääääe, verkar nog bli en med beige bakgrund med vita stora stjärnor istället! :/

Hade så himla ont i mina fötter och ben mot slutet av shoppingen, och inte så konstigt det...fotlederna var riktigt svullna! Det lär bli stödstrumpor för mig nästa gång jag ska gå mycket. Tur jag har beställt ett par med Jenny! ;)

Idag så har jag städat i några lådor och fått undan lite saker från det blivande barnrummet, hade tänkt baka åxxå men det blev inte av då jag tappade all energi. Så det blev soffan med benen i högläge för att vila ett tag istället!

Johan har farit till stan för att dricka lite öl och själv blir det väl att se El Clasico och bara ta det lugnt! :P

Avslutar med en magbild :)


V 28+5

Puss och Kram


4 april

Alltså jag måste säga att jag verkligen är grymt nöjd över våra nya garderober! Det blev helt perfekt! :)
Hittar mina kläder nu och det är lätt att se vilken film man vill se!

Hos barnmorskan gick det bara bra! Vilken lycka att få höra det lilla hjärtat slå (låg på 144) och bebis passade även på att sparka barnmorskan när hon skulle kolla hjärtljuden! :) Mitt järnvärde hade gått ner lite sen förra gången så jag har börjat äta ACO Kvinna, så får vi se om det hjälper med det eller om det blir järntabletter sen.
Jag mår hur bra som helst, bara trött och lite ryggont! :)


Magbild V 26+2

Vi har varit på våran första föräldraträff åxxå, vi blev 5 par i våran Byske-Kåge grupp!
För jag som är så blyg så kändes det mest jobbigt första gången, sitta och prata inför okända är inte direkt min grej! Men jag har då ändå tänkt släpa mig dit dom fyra gångerna som är kvar...kan ju vara bra att få lära sig nåt! ;P

Jag har blivit omplacerad på jobbet åxxå, så jag ska slippa lyfta en massa tunga paket. Jag började på monteringen igen men där var jag bara i ca en vecka sen hamnade jag på lagret igen, men med Jockes kontorsjobb istället! Vilket känns helt perfekt, just nu känns det som om jag kommer att kunna jobba tills semestern...men det kan ju hinna hända massor innan dess! :)

En halv dag kvar att jobba sen påskledig! Superskönt med långledigt!

Glad Påsk på er alla! :)

Puss och Kram


RSS 2.0