Ensam hemma

Ikväll är jag ensam hemma hela kvällen (förutom Izzy då)!
Jag har skjutsat iväg Johan + några till festarsugna killar till Jörgen, där skulle dom se hockeyn sen så hade dom lagfest i stan på Eddahallen (i relaxavdelningen)!
Ska bli skönt att ha lite tid för sig själv, blir att se tv hela kvällen, tror det blir Melodifestivalen och några avsnitt av Vampire diaries! ;)

Elitserien började om ikväll efter OS-uppehållet och det började ganska bra! AIK vann hemma mot Timrå efter förlängning, 5-4!
En spännande match där Timrå tog ledningen gång på gång men AIK lyckades kvittera varje gång! :P

Tyvärr så har AIK sagt upp kontraktet med Jyri Marttinen, fattar inte varför! Det är jävligt tråkigt eftersom det är min favorit i AIK! Och många andras favorit, han är älskad! ;) Så jag känner mig LITE förbannad! 


♥ Jyri Marttinen ♥

Sverige har ju tagit 2 guldmedaljer sen jag skrev senast! Så jag säger grattis till längdstafett-laget;
Anders Södergren, Marcus Hellner, Johan Olsson och Daniel Rickardsson



Och även grattis till curling-gänget;
Anna Le Moine, Cathrine Lindahl, Eva Lund och Anette Norberg 



Just nu håller curling-herrarna på med sin bronsmatch, så det kan bli en medalj till ikväll! ;)

Ha en fortsatt trevlig helg!
 Nu är det dags för Melodofestivalen och popcorn! ;)

Puss och Kram


OS

Händer inte mycket i mitt liv just nu...ser mest bara OS hela kvällarna! :)

Jag har iaf köpt en ny jacka, ett riktigt klipp! Det var 70% på den, så den kostade bara 240:-



Pratade med min syster lite idag och jag är verkligen KASS på engelska! Dom bor hos Marks syster just nu och hon har en liten flicka på 2 år som heter Jaydin! Hon pratade lite med mig men jag visste inte vad jag skulle säga, total blackout, och jag hörde inte riktigt vad hon sa heller så Jossa fick upprepa det, men riktigt söt är hon då! :) Så sött när små barn pratar engelska!
Bara 2 veckor kvar nu tills älskade syster kommer hem!

Imorgon 06.00 är det dags för Tre kronor att spela kvartsfinal mot Slovakien! Jag, Jocke och Danne ska fara till Robban för att se matchen, vi har alla tagit ledigt en liten stund på morgonen så man hinner se hela matchen! ;)
Heja Sverige!

Just ja, kanske ska säga att Sverige har tagit silver igen! Kalla och Haag lyckades och tog silver i lagsprinten! :)
Grattis!



Ha en fortsatt trevlig kväll! :P

Puss och Kram


Rolig Lördag

Då var gårdagen avklarad, är stel i HELA kroppen!
Tror jag har träningsvärk i varenda muskel i hela kroppen idag, helt otroligt! :)

Vi började dagen 12.00 med två timmar i gympahallen, där det först blev bounceball. Det var ganska kul men rätt svårt att få bollen att studsa rätt! :)











Efter det spelade vi fotboll och det gick mycket bättre, verkar aldrig bli tråkigt heller! ;)





Sen var det dags för basket, jag var nog den mest förvirrade på planen! Kan absolut ingenting om basket, ville hela tiden gå in med kroppen som i fotboll men det blir inte riktigt rätt tror jag! :P Fick då göra några poäng iaf! :)









Sen körde vi lite bounceball igen på slutet!

Alla skulle samlas hos Håkan och Katrin för att äta något lätt innan vi skulle vidare till stan. Så vi drog hem för att duscha och göra oss klara sen for vi dit.

17.00 hade det bokats bowling, gick väl sådär. Bäst gick det i början för mig, första serien hade jag bäst av vi 10 som var där! ;) Tyvärr så glömde jag bort att jag hade med mig kameran så det blev inga bilder från bowlingen! :/

Efter bowlingen så for vi på Restaurang Viking för att äta något gott, blev en glutenfri Greka för mig. Men nu har jag provat nya pizzor klart, Vesuvio är helt klart den godaste! Så från och med nu blir det bara sånna framöver! :P

Ett stort TACK till Tomas och Britt som bjöd oss på bowlingen och maten! Tusen tack!

Jag hade riktigt kul igår och det måste göras om någon gång! Helt underbart att alla ni orkade ordna en sådan rolig dag/kväll! :D
TACK till alla!

Kvällen fortsatte och blev bara bättre eftersom Sverige tog två till medaljer i OS, vilken laginsats dom gjorde! Förstod Elofsson som grät...jag gråter ofta, även när folk tar medaljer! Knäpp, jag vet! ;)
Så grattis till Marcus Hellner och Johan Olsson för deras guld- och bronsmedalj!

 

Idag blev det en promenad i kylan, hade gärna legat i soffan hela dagen men har man en hund så måste man ut, det är ju iofs oftast rätt bra! Blev lite mjukare i kroppen ett tag iaf! :P
Sen blev det soffan, har sett Grey´s, fotboll och OS! :)

Natti, natti!

Puss och Kram


Serievinnare

I veckan har det inte hänt så mycket, i onsdags var jag på träning och har fortfarande träningsvärk från det annars har vi nog mest tittat på OS på kvällarna. :)

Igår så hade Johan sin sista match i inomhusserien, blev en seriefinal mot Anderstorp! Byske låg under med 2-0 men på slutet (jag tror det bara var ca 5 min kvar) så gjorde dom 3 snabba mål och vann matchen med 2-3 och därmed vann dom serien åxxå!
Grattis älsklingen och alla andra grabbar i Byske!



Efter matchen blev det handling på Maxi och sen vidare till Lina och Nike i Kåge. Dom bjöd på tacos och sen var det dags för hockey, Sverige mötte Vitryssland. Blev mer spännande än det hade behövts men Sverige vann iaf med 4-2! :)
Vi såg även lite av skidåkningen, Anna Haag tog en silvermedalj...riktigt duktig! Grattis!
Även grattis till Kalla, Ferry och Pärson som tagit guld, guld och brons!

   

Just nu ä Johan på träning men sen idag ska vi ha en heldag/kväll med olika aktiviteter med hans familj samt två familjer till, kommer att bli riktigt skoj! Jag berättar mer om det någon annan dag! ;)

Puss och Kram


Klippt mig

Idag slutade jag lite tidigare för att jag och mamma skulle fara och klippa oss på John Bauer gymnasiet, min kompis Malyn är lärare där så hon hade bokat in tider åt oss! Och billigt blev det,  klippning + ögonbrynsplockning 210 kr!





Kort blev det och det känns jävligt ovant men jag vänjer mig nog efter ett tag! :P
Nu måste jag bara lära mig att fixa frisyren, jag hoppas att det inte blir så svårt och att det inte ser helt jävligt ut tills jag har lärt mig! ;) Borde bara vara lite vax och spray! ;)

Ikväll blir det att se lite OS och hoppas på någon medalj i skidskytte men dom ligger efter från förra loppet så jag hoppas inte för mycket! Och jag tror att det blir att fara till Stensjön och se lite CL åxxå! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss och Kram


Alla Hjärtans Dag

Fredag: I fredags var det ju dags för en av årets viktigaste matcher (förutom alla AIKs matcher, OS och liknande), Golvet mot kontoret! :)
Golvet vann med 6-4 och dom gjorde det superbra! Men tyvärr så glömde jag både kameran och filmkameran, hade tänkt filma matchen och det kanske var lika bra att jag glömde den för det var svinkallt så jag hade nog frysit ihjäl om inte kameran hade gått sönder först! Men Lenis har skickat mig sina 3 bilder! :P




Älsklingen


Patrik "Hadelöv" Nordlund

Efter matchen blev det fest i klubbstugan och sen drog vi vidare till badhuset!
Det var en helt okej fest faktiskt, trots att jag inte badade! :)

Lördag: Johan steg upp tidigt för han hade fotbollsmatch 09.00 i stan som dom vann med 6-1 (tror jag).
När han kom hem blev det långpromenad med Izzy i det fina vädret, vi gick förbi skotervisningen men man blir ju bara ännu mer sugen på att skaffa skoter så där stannade vi inte så länge! :P



Vi gick förbi mamma på väg hem eftersom världens bästa mamma fyllde 49 år!
 Så där blev det tårta och en massa fika! Fixade även en Facebook-användare till mamma som hon har stora problem med, ringde flera gånger på kvällen men hon lär sig nog snart! :)


Söt-Michelle


Mamma och Michelle


Michelle var bra på att öppna presenter :)


Vanrik och mormor


Carina, Vickan och Kjell-Håkan

På kvällen så for vi till Stensjön för att hälsa på och passa på att tina av bilen! :)

Söndag: Idag är det alla hjärtans dag! 
Började dagen med att följa mamma och pappa till stan, hittade ett par baggy-jeans som jag vill ha sååå mycket men såklart så fanns dom inte i min storlek! Det enda jag köpte var ett diadem och boxers till Johan! 



Jag och Johan hade sagt att våra Liverpool kläder skulle bli våran alla hjärtans dag present till varandra men ändå kände jag mig tvungen att köpa något, så det blev två par boxers! När jag kom hem så hade han varit och köpt blommor till mig så han var inte bättre på att låta bli än mig! :)



Sen var vi bjudna till mamma på middag, riktigt gott, tack så mycket! 

Nu är Johan på träning och för mig blir det soffan tills han kommer hem igen!

Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!



Puss och Kram


Ny frisyr eller inte...?

Jag har hittat en jättefin frisyr, så just nu funderar jag på om jag ska klippa mig eller ha kvar mitt långa hår! Vi är en mot en i den här familjen så jag behöver hjälp! :P
Snälla, hjälp mig och säg vad ni tycker! :)


Ska inte färga håret, så den där fast blond :)


Eller ha kvar det långa?


Gud så suddig bilden blev men titta, hon ligger på sin matta nu! ;)


Izzy och sin hemska matta

Imorgon är det dags för en av årets viktigaste matcher, golvet mot kontoret i hockey! Så 17.00 imorgon på Byske arena (hockeyplan på skolan) så smäller det! Kom och heja! 
Jag hoppas att det inte blir några skador det här året, Johan fick en puck på örat förra året, egentligen behövdes det sys men han vägrade fara på akuten så dom limmade ihop det på vårdcentralen istället!
Efter matchen så har Franke lånat klubbstugan och badhuset, så då blir det party! Det känns som att det kommer att bli en trevlig kväll, hoppas på det iaf! ;)

Mysbyxor, myströja och tjockisar på,  tända ljus, dricka te, det är dags att mysa ner sig i soffan framför Grey´s! ;)

Puss och Kram


Fjärde plats :D

Igår var det hockey, SAIK mötte Färjestad borta! AIK vann med 3-2, så tre nya härliga poäng och upp på en fjärde plats inför OS-uppehållet! Inte dåligt! :P Kommer att kännas tomt utan AIK i nästan 3 veckor men man har ju OS istället! ;)

Idag har jag varit ute på en löparrunda igen! Fy fan vad död jag var när jag kom tillbaka, ville bara kräkas! Hoppas min kondition tränas upp snabbt så det går lättare att springa snart! :)

Idag har vi även fått våra kläder som vi har beställt från Sam Dodds, gick jävligt fort! Beställde i lördags och jag antar att dom inte skickar dom förrän på måndag och vi hade dom i brevlådan idag! Nice! :P
Så nu har man lite Liverpool kläder! ;)


Min tröja, framsidan


Min tröja, baksidan


Mina Liverpool hotpants


Johans tröja


Johans t-shirt


Johans mössa

Ikväll blir det nog bara att slöa framför teven, se lite Grey´s kanske...går framåt i den serien iaf, är på tredje säsongen! :P

Puss å Kram


Benbrott :(

Blir ett till inlägg idag!

Matchen Johan spelade slutade inte så bra, i andra halvlek så gick FJ in i en närkamp med en från Bjurfors, tappade balansen (snett nedanför mig) och jag vet inte om han landade på armen men den gick av iaf! :/
Det såg lite äckligt ut men jag har sett ett liknande armbrott när Anton skulle hoppa höjdhopp i högstadiet, tur att det inte var en öppen fraktur iaf!
Jag ringde 112 och dom frågade en massa frågor och skulle skicka en ambulans! När jag just så pass hade lagt på så ringde han upp och sa att det inte fanns några ambulanser lediga. Så det blev att jag skjutsade in Fredrik till akuten, hans pappa följde med och höll armen stadigt i baksätet! Stackarn, gjorde riktigt ont för han och vägen är ju inte den guppfriaste som finns! :/
In på akuten och försökte få någon som skulle hjälpa oss in med honom, men dom sa åt mig att jag skulle ta en rullstol och försöka få in han så. Då gick hans pappa in istället och fick med sig en ut som hjälpte till sen lämnade jag dom där och for hem!
Så jag hoppas att den bara var av på ett ställe och att han läker snabbt så han kan spela fotboll snart igen, han har verkligen otur den där killen! Tror det här var den första matchen på väldigt länge för han och så slutar den så här! :(
Hur som helst så vann Byske med 6-4, det var ju bra iaf!


(Hittade ingen bättre bild)

Glömde lägga ut bilden på den nya tavlan, var lite stressad när jag skrev förra inlägget! :)
Den passade riktigt bra!



Har även sett Sherlock Holmes ikväll!



Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem från sin träning!

Sweet dreams

Puss och Kram


Helgen

Fredag: Direkt efter jobbet så for vi till Lotta för att gratta henne, hon fyllde 27 år i onsdags! Blev tårta och en massa prat innan hon skulle iväg och jobba!
På kvällen blev det film som vanligt! :P

Lördag: Steg upp tidigt och gick en långpromenad med Izzy medans Johan var på träning. När vi hade gått våran sväng var det dags för skottning, tycker faktiskt att det inte behöver snöa något mer nu! :) När vi nästan hade skottat klart så ringer Johan och säger att jag måste komma för att han hade kört fast med bilen där man svänger in till Mantelgatan! :) Såklart hade han sladdat (med våra totalt usla vinterdäck) och satt fast i snöhögen, det bara spann hela tiden så vi turades om och försökte knuffa på lite men det gick inte så bra! Ringde till min farbror för att jag hade sett att han var ute med traktorn men såklart så svarade det ingen. När vi hade stått där ett tag så kom det en snäll man med en Passat och hjälpte oss, vi försökte först putta och hänga på bilen men inget av det hjälpte så då drog han loss oss istället! Tack snälla du!

När vi hade varit hemma i någon timme så kom vi på att vi skulle fara och åka skridskor! Hur kul som helst men det var första gången för mig den här vintern och det kändes i fötterna kan jag lova!


Johan


Jag

Sen var det soffan som gällde och matchen mellan Liverpool - Everton, en rätt så ful match med många gula och två röda kort, skulle nog ha varit fler kort ändå men Liverpool vann iaf med 1-0! :)
Såg lite av matchen mellan Manchester United - Portsmouth åxxå men vi hann bara se ett tag sen drog vi till stan!
 
SAIK mötte HV71 hemma, sista hemmamatchen innan OS-uppehållet! Inte så mycket drag den här gången men en otroligt bra match! Lill-Söderberg gjorde hattrick och AIK vann med 3-2! :)


Söderberg

Det blev även sång om Marttinen; Vi vill ha Jyri kvar, skreks i hela klacken och Jyri såg tacksam ut...stannade kvar ute på isen och applåderade mot oss innan han gick av! Hoppas att han får stanna!


Marttinen

Sen blev det film på kvällen, har bara sista Harry Potter kvar nu! :)

Söndag: Idag blev det en långpromenad med Izzy igen, kanonväder idag med! Snart ska jag iväg och se Johans match, dom möter Bjurfors...blir nog en svår match men jag hoppas på det bästa! :)

I afton blir det att se mer fotboll, Chelsea - Arsenal! :)
Sen kanske även träning för mig, har inte bestämt mig än

Puss och Kram


IKEA

I måndags kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde men vi hade filmkväll iaf, vi såg;

 

I tisdags var jag på IKEA med mamma, pappa och moster Carina. När vi hade ca 2 mil kvar till Haparanda så började bilen att krångla, den gick typ 20km/tim! Vi stannade på en parkeringsficka så att den fick stå ett tag och sen när vi startade den igen så gick den som vanligt! Vilken tur, inte roligt om man skulle vara fast där uppe! :)
Det var mest dom andra som skulle handla men som vanligt så blir det en massa småsaker ändå, det blev bl.a;


Ljuslyktor till toan och några ramar


Superfin tavla till gästrummet


Till Izzy, men hon är rädd för det, så jag har ingen aning vad vi ska ha det till :)

Naturligtvis var jag ju tvungen att gå in på Skopunkten åxxå, hittade mig ett par skor igen! ;)


Nya skor ;)


Igår var jag ute på min första löparrunda för i år, det var kallt och rätt jobbigt trots att vi inte sprang så långt. Men jag känner mig peppad nu, måste försöka fortsätta med löpandet! Helt okej träning, har träningsvärk överallt idag! :)

Vi hyrde även en film, antar att ni kan gissa vem som valde den ;)



Ikväll blir det att bänka sig framför teven, hockey igen! Känns alltid som att det är så längesen dom spelade bara för att dom inte spelade i tisdags, konstigt det där! ;)

VS

Just ja, måste ju visa våran fina öppnare! Det är en på jobbet som gör dom! :)




Fin va? :)


Söderberg, Skrbek och Tobbe

Haha, var bara tvungen att lägga in den här bilden! Den är från matchen mellan SAIK - Luleå, fick den av Tobbe som hade tagit den med sin mobil! :P

Puss och Kram


RSS 2.0