GOTT NYTT ÅR!!!! PARTY, PARTY!!! HOCKEY S...

GOTT NYTT ÅR!!!! PARTY, PARTY!!! HOCKEY SOM FAN!!!!


25 december

Då var julafton över för denna gång!
På julafton var vi hemma hos oss, en jäkla massa stress för att hinna klart i tid med maten å så men med hjälp från mamma så gick det bra! Nästa jul tror jag nog att vi är någon annanstans! :)


Hundarna vid granen :)


Tomten som skulle till min moster (tomte med Liverpool halsduk) ;)


Våran tomte som fick sms just när hon skulle börja dela ut klapparna! :P


Izzy har hämtat sin julklapp :)



Lite klappar fick man åxxå;

* Kläder
* Pengar
* Fotbad
* Tennisracket
* Och självklart filmer och serier :)

     

    

På kvällen gick vi till min moster för att spela julklappsspelet! Man blir alltid lika ivrig och ska försöka få så många paket som möjligt innan tiden går ut! Vi lyckades iaf få med oss nåt paket hem! :)




Michelle som stoppade in lite för mycket av skumtomten :)

Idag steg vi upp tidigt för att fara på mellandagsrean. Så pengarna vi fick gick åt direkt, blev en systemkamera! Så nu måste man bara försöka lära sig den! :)
Blev en sån här;


Vi var som inne på en Canon eller Nikon men det slutade med en Sony!
Blir aldrig som man tänkt sig! :)

Just nu sitter jag själv här hemma efter några vinglas, grabbarna har dragit iväg till stan men jag ville hellre stanna hemma! :)
Så vi får se vad jag hittar på för något...

Puss och Kram


GOD JUL ALLIHOPA! :)

GOD JUL ALLIHOPA! :)


Helgen

I fredags hade jag och Johan en riktig myskväll med godis och tre underbara filmer! Han ville ju se dom sååå gärna att jag inte kunde säga nej! ;) Haha, näe allvarligt så var han rätt så duktig som orkade sig igenom alla tre! ;) Ni som känner mig bra kan säkert lista ut vilka filmer det är men för ni andra så kan jag ju säga att det handlar om vampyrer och varulvar! ;P

Igår steg jag upp tidigt eftersom jag, mamma och syster hade tänkt fara till Piteå och shoppa men det var så dåligt väder att vi for inte! :/ Istället blev det lite bakning, gjorde daimkakor som blev helt misslyckade (som vanligt när jag ska baka småkakor med mitt mjöl). Sen for vi till Stensjön för att kolla på deras nya bil, jättefin var den! Vi fick även fika och middag så jättetack för det! :)
Annars var det bara sport på tv hela dagen och kvällen! :)

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag antar att det blir mer bakning, kanske koka knäck, göra palt och Izzy ska nog få sitt julbad! Så då var det fullt upp ändå! :)
Johan har farit iväg till Robertsfors för att spela futsalmatch mot Umeå FC, dom har nog inte så stor chans men jag hoppas verkligen att dom krossar dom...drömma kan man ju alltid! ;)

Puss och Kram


Lucia idag

Ja, det kanske börjar vara dags för en uppdatering! Har blivit så fruktansvärt dålig på att blogga, men just nu har jag som ingen ork och lust att skriva, dessutom så har det inte hänt allt för mycket!

I lördags jobbade jag över, så nu är man 16 komptimmar rikare iaf! På kvällen kom Jossa och Mark för att se hockeyn. SAIK gjorde en av sina bättre matcher den här säsongen, jag tror nog det t.o.m var den bästa! :) Skönt med vinst, för nu är dom i serieledning under uppehållet! :P

I söndags steg vi upp tidigt för Johan hade Futsal-DM på Campus! Det gick riktigt, riktigt bra för dom!!! :)
Dom vann!!! :D
Finalen var riktigt spännande, efter full tid så stod det 1-1, då blev det 5 min förlängning och fortfarande lika efter den. Det ledde till straffar, 5 st/lag...efter dom lagt straffarna så var det fortfarande lika så då blev det sudden-straffar och Byske gick segrande ur matchen! Så till helgen är det Västerbotten-final i Robertsfors och om det stämmer det jag har hört så är det mot Division 1-laget Umeå FC! Nice! ;P

Har blivit tre filmer rikare sen jag skrev senast åxxå;

   

Idag så är det ju Lucia, varje år så kommer det barn från skolan och lussar för oss på jobbet! Det är så mysigt + att man slipper jobba ett tag! ;) Dom var riktigt duktiga i år! :)



Ha en trevlig Lucia så hoppas jag att det inte dröjer så länge innan jag skriver igen! :)

Puss och Kram


Bio ikväll

Sitter och väntar på att Johan ska komma hem från träningen, när han väl kommer hem så ska vi till Stensjön där vi skulle bli bjudna på middag! Tack på förhand! :)

Efter det så beger vi oss till stan för att se SAIK - AIK! Hoppas verkligen på att SAIK vinner, om dom ska hålla sig kvar där uppe så har dom inte råd att tappa mycket poäng!
Heja SAIK! :D

Efter hockeyn har vi lite dötid i stan, blir iaf att fara till Hemmakväll för att hämta Eclipse som jag har förbokat! :P Sen kanske man kan våldgästa Johans moster eller nåt! ;)



För senare på kvällen så blir det bio;



Sist men inte minst så ägnar jag en tanke åt kära svärfar som krockade igår (påkörd)! Som tur var gick det bra med honom men inte lika bra med bilen vad jag har hört!

Ha en trevlig helg!

Puss och Kram


<3

Titta vad som låg i brevlådan nu ikväll;



Tack älskling!!! <3

Ska lägga mig under täcket i soffan och frossa! ;)

Puss och Kram


Äntligen på dvd

Igår var jag till stan med mamma, pappa och syster...tänkte handla klart alla julklappar men det blev bara någon enstaka! Så otur att man måste fara någon mer gång innan jul! ;)

Idag hade äntligen Trolltyg i tomteskogen dvd-premiär, som jag har väntat i alla år på att den ska komma ut! Så nu ligger den här hemma och väntar på julaftonsmorgon, om jag kan hålla mig så länge! :) Vilken mysig julafton det kommer att bli, blir att se den och Astrid Lindgrens jul som följde med när jag köpte Bröderna Lejonhjärta på Gekås! Nice! :D

 

Nu har just Lotta farit hem, hon har varit här och lagt ut på Tradera! Jag har som aldrig varit ute på Tradera förr men helsike så mycket grejor det finns där! Måste nog sätta mig och titta lite... ;)

Jag får inte glömma att berätta att min fina älskling fixat belysningen i tvättstugan idag, så äntligen har vi en lampa i taket...bara tagit jäkligt lång tid innan vi fått tummen ur, nu återstår det bara en massa andra småjobb som aldrig blir gjorda! ;)

Puss och Kram


RSS 2.0