Tänder

Nelly är på väg att få tänder nu...man känner att det är vasst nere i käken! Tror att det är två på väg upp där nere, ingen där uppe än! :)

Hon har även börjat pussas och gosas mycket mer nu! Hon tar tag i ansiktet och pressar hennes ansikte mot med öppen mun...man har dregel över allt sen! Men det är mysigt ändå! :)

Det är så skönt ute, nu när det har varit varmare, jag börjar längta så mycket till all snö är borta! :) Passade på att dra Nelly i pulkan för första gången när det var varmt och soligt! :)


Klädbytardagar

Både lördag och söndag har jag varit på klädbytardagar! Lördag så var det i Byske och idag var det i Drängsmark! Vi har egentligen rätt mycket kläder till Nelly men man kan ju som inte låta bli att köpa lite till! Absolut inte när det är så billigt! :P
Så det här är vad jag fyndade (några klädesplagg fick jag av mamma)



22 februari

Igår var jag på BVC med Nelly för vägning och mätning!
 
Vikt: 7690 gram
Längd: 66 cm
 
Hon ligger precis i hennes kurva! :)
 
Jag och Nelly följde mamma till Solbacken igår för lite shopping, hade inte tänkt handla något mer än mat men kom hem med det här till Nelly
 
Så här cool blev hon i sina solglasögon
 
Jag har väldigt svårt för att fara till stan och låta bli att shoppa något till Nelly! :)
 
Idag kommer Johan hem från Sandö, så nu får vi mysa hela familjen i några dagar innan han far tillbaka igen! :)
 
Jag och Nelly har hälsat på jobbet, så Nelly fick åka truck med morfar och mysa med farfar, Jenny och Jocke....sen hälsa på en massa människor. Efter det for vi direkt till Lotta för att hälsa på en stund.
Nu ligger hon och sover, helt slut! Men då kanske hon är pigg när pappa kommer hem iaf! :D

Paket

Idag har jag hämtat ut ett paket från cdon och ökat på min filmsamling lite! :D


20 februari

I fredags for vi till Solbacken en sväng, hade först tänkt fara på bio men det blev en lugn hemmakväll istället! :)
Det blev lite shopping till Nelly
 
Och till mig (min försenade julklapp ;))
 
 
Lördag så for jag, mamma, moster, kusin Vickan och Helena till IKEA. Jag skulle inte ha något speciellt och det blev faktiskt inte handlat så mycket! :) Några förvaringslådor att ha längst upp i garderoben, galgar, en ljusstake + lite annat smått....sen handlade jag till andra istället! :)
På väg hem så svängde vi förbi på Storheden åxxå, där hittade jag den här fina klänningen/tunikan till Nelly
 
När jag kom hem var det en drös med människor här så det var bara att pussa på Nelly lite och göra sig klar att fara på inflyttningsfest hos Lenis! :) Det var väldigt trevligt men stannade inte så länge.
 
Söndag så var det kalas i Kåge, lilla Texas fyllde 1 år! Tänk att tiden går så fort, helt crazy! :)
När vi kom hem från kalaset så for vi direkt till Stensjön där vi blev bjudna på mat! :)
 
Nu är Johan inne på sin andra vecka på Sandö, lite tomt här hemma men det ska nog gå ändå! :)
 
Idag blir Nelly hela 7 månader!!!
Tänk att jag har varit ledig från jobbet i ca 8 månader...jag kan säga att det snarare känns som typ 1 månad! :P
Men än så länge får jag vara hemma med sötnöten!
 

Present

När jag kollade min mail idag så upptäckte jag att jag hade fått ett presentkort på cdon av älsklingen!
Tuuuuuusen tack! Nu blir det att handla! ;P
 
Det bästa var att han ringde nyss och sa att han kommer hem ikväll istället för imorgon! Dom hade kört all juridik idag istället, så att dom skulle få åka hem! :D
En jäkla tur att han ringde och sa det för han hade först inte tänkt säga något och överraska mig. Men han vet hur mörkrädd jag är, så jag antar att jag hade skrikit utöver mig om jag hade hört eller sett någon komma in i huset...sen hade jag blivit jävligt förbannad och det ville han inte heller riskera! ;P
 

Alla hjärtans dag

Ha en underbar alla hjärtans dag! <3
 
 
Jag och Johan får ta och fira den imorgon då han kommer hem istället! :)
Men jag har ju iaf ett av mina hjärtan hemma, jag och Nelly får väl fira med en flaska välling eller nåt! ;P

Grattis!!

Grattis till världens bästa mamma som fyller år idag!!! <3
 
Hon har tur att det inte blir någon bild på henne, alla kort är ju på den andra datorn! :)

12 februari

I torsdags så var det begravning för Einar. Det var en väldigt fin begravning och efteråt blev det mat och tårta. Nelly var lika snäll som vanligt hela dagen så det var då inga problem att ha med henne! :) När alla hade farit från begravningen for vi till Storbränna och åt middag där.
 
Fredagen spenderade jag och Johan i Luleå. Nelly fick vara hos mormor som hade tagit en semesterdag för att sköta henne! Tusen tack! :)
Först hade jag en tid hos en doktor för att ta bort födelsemärken med laser, det var bara ett, kanske två som gick att ta bort med laser så jag får se hur det ser ut sen när jag har tagit bort plåstret Förhoppningsvis har dom försvunnit! :)
Sen hade jag tid på Koskelas ögonklinik för en synundersökning. Det gick bara bra och nu har jag bokat in en laseroperation på ögonen den 9 mars! :) Ska bli skönt att slippa glasögonen! :D
Sen gick vi förstås på stan och shoppade litegrann åxxå! :)
Köpte t.ex den här roliga tesilen
När vi kom hem så for Johan direkt iväg för att spela hockeymatch, det var den årliga golvet mot kontoret-matchen..slutade med att golvet vann med 2-1! Jag var där och hejade! :)
Senare på kvällen så for vi till Stensjön och hälsade på ett tag med mamma och pappa.
 
Nelly fastnade i Mello :)
 
Söndag följde jag och Nelly med Jossa till Båtvik för att hälsa på Erik, Sandra och Moa. Hon är ju för söt Moa! :) Sen firade vi mamma som egentligen fyller år imorgon. Så det blev gofika, tårta och middag där! Man var riktigt mätt när vi for där ifrån.
 
Igår drog Johan iväg till Sandö. Han ska gå förmansutbildning där i 3 veckor (sen är det 3 veckor till lite senare) men kommer iaf hem på helgerna. Väldigt ensamt att sova själv när man är van att det ligger en till i sängen men det ska nog gå bra det med! :)
Han tog med sig datorn så nu har jag startat upp gammhärket, efter en massa uppdateringar så verkar den fungera ganska bra! ;P

6 februari

I lördags var vi på 60-års fest!
Vi firade Lotta och Pär som fyller 30 år (eller Lotta fyllde i söndags och Pär imorgon). Vi var på Gästis, åt väääääldigt god mat och efterrätt! Hade frågesport, jag och Johan kammade hem första platsen! :D Sen festade vi förstås, jag drack alldeles för mycket, var bakis hela söndagen. Som tur var ringde mamma och frågade om hon kunde hämta Nelly så vi fick sova, supersnällt! Inte förän jag vaknade på måndagen så kände jag mig fräsch igen! :P Måste ta det lugnare på nästa fest, jag tål verkligen inte lika mycket som förr! :)
 
På måndagen kom mamma och var barnvakt igen så att jag kunde fara på spinningen men det blir det enda passet i veckan jag kan fara på!
 
Imorgon är det dags för Einars (Johans morfar) begravning, jag hoppas det kommer gå bra att ha med sig Nelly men jag får väl gå ut om hon blir grinig.
 
Försöker få Nelly att somna men hon verkar ha annat för sig, som att sparka av sig skorna, inte en utan två gånger har jag fått ta på dom igen. Jag hoppas hon somnar snart så att jag kan se fotbollen i lugn och ro! :)
 

2 februari

Jag har ju kommit igång lite med min träning, men fortfarande måste jag tvinga mig att fara...känns bara jobbigt än så länge! :/ Men det blir väl bättre... :) Fast vi får se hur mycket träning det blir dom kommande veckorna, Johan jobbar eftermiddag till veckan och sen är han borta i 3 veckor! Han ska gå förmansutbildning på Sandö, så det är 3 veckor i februari och 3 veckor i april...men han kommer iaf hem på helgerna! :)
 
I torsdags var jag på ett kombipass spinning/pump som sen avslutades med crossfit, jag lovar att jag var helt slut....fy fasen, men man känner sig rätt så nöjd efteråt! :P
 
Igår var vi till Umeå igen med Nelly, hon skulle röntga höfterna och få fötterna kollade. Vi blev lite sena eftersom det låg en lastbil tvärs över E4an så vi var tvugna att ta en omväg. Jag var rädd hela vägen kan jag lova...en smal väg där det knappt gick att mötas och så klart mötte vi bussar och lastbilar som hade blivit omdirigerade åxxå. Tur att vi kunde ta E4an hem iaf! :)
Allt såg iaf bra ut, så nästa gång vi ska till Umeå blir ungefär då hon är 8 månader! Och då kanske, kanske , kanske, om allt ser bra ut kan hon bli av med skenan på dagen! Vi håller tummarna på det! :D
 
När vi kom hem hann jag ge Nelly mat sen for jag iväg på boxercisen med syster, så då kunde man trycka i sig lite godis med gott samvete när man kom hem! ;P
 
Jag tror Nellys krypning är på gång....nog för att det kan ta lång tid innan hon börjar ändå men hon har kommit på ställningen iaf ;)
Men det går som bara bakåt för henne ;)
 

RSS 2.0