Borta?

Haha, nu har det börjat... :P



Den här satt uppe på anslagstavlan på jobbet! :)

Puss och Kram


Morsdag idag!

Nu är helgen snart över igen, att dom ska gå så satans fort! :(

I fredags blev det lite pyssel och snack med tjejerna. Vi är iaf så gott som klar med bordsplaceringen nu, det känns otroligt skönt! Hoppas bara att festhäftet snart är klart åxxå! Känns som att när det är klart är det inte så mycket kvar, men jag kan ju ha fel! :)
Vi ska iaf träffas snart igen för mera pyssel! :P

I lördags var det Hälsans dag i Byske, man fick springa eller gå broarna runt, tror att det var ca 5,3 km! Riktigt trevligt att gå och prata på med mamma, Ewe m.fl! När vi hade gått rundan klart så skjutsade Dennis och Ewe hem mig så att jag skulle hinna hem och få på mig lite mer kläder innan Tomas skulle hämta upp mig och vi skulle fara till Ålund för att se fotboll! Tack Ewe och Dennis! :) Tyvärr gick det inte så bra för Ålund som förlorade med 1-3 mot Morön! Men trevligt att få snacka med fotbollsfruarna lite! :)
På kvällen så kom Alex och Helena förbi, Alex och Johan drog iväg till Petter en sväng och Helena stannade, pratade och såg tv med mig, supertrevligt! :) Sen drog dom vidare till stan för att se Champions League finalen hos Felix och jag stannade hemma och såg den i lugn och ro själv, alldeles själv, Izzy sovde över i Stensjön! :) Barcelona vann över Manchester United! Sen på natten blev jag fyllechaffis och hämtade hem en billast med fyllisar! ;P

Idag är det morsdag! Så grattis (igen) mamma! :)
Vi har först varit i Stensjön och fikat och efter det for vi till mamma på middag!
Allt var supergott, tack så mycket! :)
Nu är det pokerkväll här hemma hos oss! Jag håller mig undan, blir nog att sitta framför datorn ett tag sen lägga sig och jäsa i soffan! Jag är verkligen proppmätt! ;P

Puss och Kram


Trevlig helg

Det har inte hänt så mycket i veckan, det är iofs rätt vanligt att det inte har det. :P

Igår var vi till stan, men jag shoppade inte mycket, det var faktiskt Johan som shoppade den här gången! :)
Han kom hem med nya fotbollsskor, en väst till bröllopet (om den nu passar), shorts, linne och en skjorta.
För mig blev det en vattenfast mascara och ett läppglans till bröllopet! :D

Vi har även sett Pirates filmerna, måste ju uppdatera sig lite om vi ska fara och se fyran på bio! :)

Imorgon är det pysselkväll med tjejerna!
Jag längtar, det kommer nog att bli jäkligt kul, mest att få träffa alla!!! :D

Trevlig helg på er!

Puss och Kram


Helgen

I fredags var jag till Jävrebodarna, på fiskecampen där!
Schenker brukar bjuda lagret dit och man får fiska för 300 kr. Det började trögt för mig men tillslut så drog jag iaf upp fyra laxar, så nu har man lite fisk i frysen (3 st, den fjärde fick pappa)! :)



Igår följde jag Tomas och Britt till stan och sen for vi och såg när Johan hade match mot Medle! Det blåste som fan, bollen stannade i luften och rullade när dom skulle skjuta frisparkar! Det kan inte ha varit lätt att spela, den slutade tillslut 1-1!

Idag fyller Britt år!
GRATTIS!!!

Så vi har varit på kalas, fikat och ätit en massa gott!
Jag är verkligen proppmätt än och Izzy är halvdöd så mycket som hon har jagat bollar! :P
Tack så mycket!

Ikväll blir det blir soffan och NHL, San Jose - Vancouver! :)

Idag är det sista dagen att anmäla sig till vårat bröllop och sist jag kollade var det över 100 st anmälda!
Jag börjar lätt vara nervös nu! :D



Puss och Kram


Lite shopping

Idag har jag varit en sväng till stan med mamma och mormor. Mormor skulle köpa kläder men det blev mamma som hittade och köpte! :)
Jag hämtade ut mina linser och köpte lite mer pyssel. Svårt att veta vad man ska köpa när man inte riktigt vet vad man behöver! :P Vi märker väl vad som saknas när vi börjar pyssla! :)



Var även på Jula och köpte asfalt, det måste ha sett jäkligt kul ut när jag släpade runt på en 20 kilos kagge med asfalt, det var tugnt (eller kanske jag som är svag ;))! :D Johan skulle ha det till garaget så att han får ut bilen när det blir dags. Han skulle ju egentligen fara och besikta bilen imorgon men han har inte fått igen alla delar från lackaren än så det blev att avboka! Så typiskt när det inte finns några tider! :/

Idag hade jag ett paket i brevlådan med halsbandet, armbandet och resten av det jag hade beställt till bröllopet! Det kommer nog att bli hur bra som helst det där! :)

Snart helg! :D

Puss och Kram


Pysseljakt

Idag blev det en sväng till Piteå!
Mamma och pappa skulle hälsa på min farbror så då passade jag på att följa och hälsa på min underbara vän Jocke och dra med mig han och Neo ut på stan på pysseljakt! :P Gick väl inte så bra, allt jag köpte var ett stort svart papper! :D Vars är alla pysselaffärer i Piteå?
Men det var iaf roligt att träffa och prata med Jocke ett tag, blir alldeles för sällan när han inte jobbar! :)

Sen kom mamma och hämtade mig, (yes, behövde inte gå till min farbror) och vi har suttit där och babblat på, kom hem för en timme sen! :)

Imorgon kanske det blir Skellefteå och pysseljakt där istället! :D

Puss och Kram


Planerar vidare...

Igår klickade jag hem ett halsand, ett armband + lite fler saker till bröllopet!
Jag hoppas att det kommer att passa, isf är jag nog rätt så klar med min outfit! :)

Har kommit på att vi måste fara en sväng till IKEA igen, lite saker som måste inhandlas till festlokalen + att jag fick ett presentkort förra gången vi var där och det räckte ju bara i tre månader! ;)

Jag har även planerat in en pysselkväll nästa helg med mina tjejer! Ska bli skönt att få hjälp med sånt, jag är kass på att pyssla, har ingen fantasi alls! :P

Ikväll har jag suttit HELA kvällen framför datorn och sökt inspiration på allt möjligt som har med bröllop att göra!
Tror det är dags att göra något annat nu...

Puss och Kram


Grattis! :)

Idag fyller världens bästa Izzy 6 år! :)
Tiden går tokfort!





Nu är det strax dags för andra perioden i VM-finalen, Sverige-Finland!
Heja Sverige! :D

Puss och Kram


14 maj

I torsdags var vi till vetrinären med Izzy igen, den här gången vägrade hon så fort hon kom till dörren, skakade som tusan och ville bara ut hela tiden! :) Det såg bra ut i örat så förhoppningsvis har det försvunnit nu! Däremot sa vetrinären att hon nog hörde lite sämre på det örat men att det andra iaf var i toppskick!

Jag hade även tid hos optikern för att kolla om linserna fungerade för mig och det gjorde dom! :D
Så nu har jag beställt ett 30-pack linser till i sommar! :P

Vi var in på Hemmakväll och hyrde film åxxå, väldigt längesen vi hyrde någon, så vi tänkte att vi skulle passa på när Johan lix har jour i helgen! :)
Det blev dom här;

   

Idag har jag sett fotboll, Ålund mötte Lycksele!
Ålund vann med 4-1! :D

Jag börjar vara less all planering nu! Önskar att allt hade varit klart och att man bara kunde slappna av och vänta på den stora dagen! Har börjat lite smått med festhäftet och funderat på bordsplaceringen men det är svårt att fortsätta när man inte vet vilka som kommer än! Måste nog vänta med det tills efter den 22 maj! :D

Ikväll blir det nog att se Eurovision, nog för att jag inte är så intersserad, men någon gång måste man väl se det! :) Och Johan är lix i garaget och försöker få klart bilen tills besiktningen på fredag! :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Puss och Kram


Resultat av fotograferingen! :P

Idag har äntligen nyckeln till Folkets Park kommit så nu kan jag slappna av lite iaf! Jag, Johan, mamma och syster har varit dit en sväng nu ikväll, vi skulle kolla hur mycket bord och stolar det fanns där och det såg ut att vara mycket så det ska nog räcka! :P Än är vi ju bara ca 60 pers, så vi får väl se hur många till som anmäler sig! ;)

Vi har även fått resulatatet av våran testfotografering! Vi skulle få 5 bilder av våran snälla fotograf och det var inte det lättaste att välja ut vilka! Och om man skulle ha i färg eller svart-vitt, men tillslut blev det dom här;








Alla bilder är tagna av fotograf Sara Marklund, www.saramarklund.se

Det är även en till bild men jag kan inte lägga upp den, det står att den är för stor!
Någon som vet hur man gör då? :)

Puss och Kram


Fotokurs?

I fredags hade vi ju testfotografering, det gick jättebra! Tjejen som ska ta våra kort är en jättehärlig tjej så det kommer att bli kanon! Men man kände sig verkligen jättedum där vi skuttade runt på Tjärholmen medans hon tog en massa kort! Hoppas ingen såg oss! :P
Vi började prata om att vi nyss hade köpt en systemkamera men att man inte fattade så mycket av den än och då sa hon att hon och en annan tjej skulle hålla i en fotokurs som ska börja nästa vecka. 
Jag blev verkligen sugen på att gå den, är det inte någon som vill gå kursen med mig? :) 



Bion var bra åxxå, däremot var det inte så mycket snygga bilar i filmen men det spelar inte så stor roll för mig! :)

Idag hade jag tänkt följa och se Johans seriepremiär men visste inte om jag skulle rymmas i någon bil och jag var inte så sugen på att sitta i typ en timme och inte göra nåt så det blev så att jag följde Lina och Nike till Piteå och Vårträffen istället. :)
Sol, bilar, människor, lunch på Blå Ängeln, sol, bilar, människor igen och sen hemåt! ;)
Btw, Ålund vann seriepremiären med 1-2 :D



Det blev grillat till middag, Jonas, Micke och Hanna kom och grillade hos oss. Sen drog alla utom jag till Piteå för cruising, eller snarare skulle dom titta på alla som cruisar! Jag har det bättre här hemma framför datorn! ;P

Imorgon (idag) är det nog inte så mycket planerat förutom att vi har tänkt se när Byske spelar match.

Är så trött, tror det blir sängen för mig snart! :)
Natti, natti

Puss och Kram


Bröllopssida

Jag har gjort en bröllopssida på bröllopstorget ifall ni vill kika! :P

http://www.brollopstorget.se/Brudpar/JolleSmurfaan/

Puss och Kram


5 maj

Igår hämtade jag ut cake toppern, den kommer att bli superbra på tårtan! :)

Nu är det snart helg! :P
Jag kom på att jag skulle överraska Johan med att fara på bio imorgon men han listade ut det + vilken film jag hade bokat, bara av att jag sa att han inte skulle hitta på något imorgon för att jag hade en överraskning!
Jag är nog rätt så förutsägbar! :/
Det blir den här filmen med snyggingen Paul Walker;



Förresten, är det någon som har sett Red Riding Hood? Jag skulle vilja se den men är den värd att se på bio?

Vi ska även träffa våran fotograf imorgon för att prata och göra en testfotografering, det känns otroligt spännande! :D

Puss och Kram


Valborgs m.m

Nu kommer det en liten uppdatering från helgen.

På Valorgs var vi bjudna till Lina och Nike, underbart gott med grillat, blir aldrig less det! :P
 Efter maten blev det sällskapsspel och tyvärr se när Sverige förlorade mot Norge i VM!
Sen blev det grillade hamburgare ute, sååå mycket godare än när man bara steker dom inomhus! Självklart är jag lika dålig på att ta kort som vanligt, men jag kom iaf ihåg kameran! ;)
Tusen tack för maten och en rolig kväll! :P







På söndagen blev vi bjudna på fika och mat i Stensjön, tack så mycket! :)
Sen var det dags att fara till Piteå och se Jockes MSSK mot Johans Ålund, Ålund vann med 0-2!
Riktigt kul att få träffa familjen Öhlund/Öhman igen, tänk att Jocke fortfarande har ca 1 månad kvar av sin ledighet...inte lite avis! ;P

Igår klickade jag hem cake toppern som ska pryda våran tårta, hade sett den för längesen men sen tappat bort den men nu hittade jag den igen och tvekade inte en sekund, den blir perfekt! ;)
Har kommit fram till att jag ska börja hålla saker och ting lite hemligt nu, iaf när det gäller bilder, blir ju inte så kul om alla vet hur allt ser ut till bröllopet! Jag hoppas jag klarar av det! :P

Idag har vi varit på banken och fixat lite med lån och amorteringar, har även slagit ihop våra konton.
Sen efter jobbet var det ekonomisk rådgivning för den som ville, så jag gick dit. Dom pratade om budget, lån, pension, försäkringar och sånt....men allt sånt där har jag glömt lika fort, det vill som inte fastna! :/

Nu ska jag snart fortsätta se Champions League!

Puss och Kram


BARA 2 månader kvar!

Shit vad tiden går fort!
Idag är det exakt 2 månader kvar tills bröllopet och det känns som om jag inte har någon koll alls!
 Det är kanske dags att göra ett ryck i planeringen! ;)

Puss och Kram


RSS 2.0