Storytel

Jag har kommit med i en kampanj för Storytel-ljudböcker på Buzzador!
Jag får lyssna på hur många ljudböcker jag vill under 30 dagar! :)

Så har ni några tips på bra böcker och/eller vill kunna lyssna på en bok gratis så lämna gärna en kommentar! Vill ni lyssna behöver jag eran mail-adress! :)

Om någon av ni läsare skulle vilja vara med i Buzzador och få möjlighet att testa saker så kan ni följa den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Minismurfaan): <a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Minismurfaan>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Minismurfaan</a> 

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden Minismurfaan  till [email protected] eller SMS: Buzzador Minismurfaan  till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: <a href=http://www.buzzador.com/se?refstr=Minismurfaan>http://www.buzzador.com/se?refstr=Minismurfaan</a>


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill gärna [email protected]

2013-06-27 @ 22:32:30
Postat av: Millan - två små och mamma mu

Åh jag ångrar att jag inte ansökte om att få vara med i den här kampanjen, nu är jag supersugen på att höra på böcker i bilen..

2013-07-16 @ 20:34:57
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0