Cypern

Jag och Johan har bokat en resa till Cypern (Ayia Napa) i augusti! Kommer att bli hur skönt som helst, bara sol och bad en hel vecka! :D
Här ska vi bo, på Sunwing Resort & Spa Sandy Bay;


Det ser supermysigt ut! :P

Nedräkningen har börjat, snart är det SEMESTER! Förhoppningsvis bara dag kvar, siktar in mig på att sluta efter semesterfikat på fredag...bara vi låg bra till så skulle jag få det! Sen blir det 5 veckors semester, jobba någon vecka och sen en veckas semester igen! Riktigt, riktigt skönt! :)

Jag har nu äntligen köpt den senaste boken som kommit ut i Twilightsaga, nu blir det att snabba sig att läsa ut boken jag håller på med så jag kan börja med den här... ;)



Puss och Kram


Midsommarhelgen

Jag har haft fullt upp hela helgen, har inte hunnit sitta framför datorn något! Eller nog kanske jag hade hunnit någon gång men jag har prioriterat annat istället! :)

Torsdag: Det blev vattenkrig på jobbet, eller rättare sagt på våran bana. Harry försökte ge igen för den gången vi lurade han och sprutade en massa vatten på honom. Så han gav sig på mig men då sprang jag ikapp han och gav igen sen var det igång...alla mot Harry! :)
Jag och Johan slutade 10.30, otroligt skönt! Vi for till stan för att köpa present till Matte, köpa alkohol och köpa en ny mobil till mig! :D Jag hade beslutsångest men tillslut lyckades jag bestämma mig, det blev en Samsung Galaxy!



Nu måste jag bara lära mig hur allt fungerar! Än så länge tar det evigheter att skriva sms! ;)

På kvällen var det ju Lanternan-premiär och som vanligt var det fest hos oss! Blev att börja tidigt, Helena kom vid 16.00 och då startade festen med fotbollstittande! Sen kom Krille W, Lina och Nike för att grilla. Johan hade fotbollsträning så efter den droppade dom flesta in! :) Jag hade som bestämt mig för att inte gå ut men tillslut blev det så att jag gjorde det ändå, ovärt som vanligt! :)
Tyckte inte att jag drack så mycket men jag var typ kanon när vi kom hem! Vet inte hur det gick till! ;)

Fredag: MIDSOMMARAFTON!!! Jag och Johan pratade om att man alltid är bakis på midsommarafton....inte det minsta sugen på att dricka då! Lite tråkigt men rätt skönt! :) På dagen tog vi oss en långpromenad till Stensjön (vi trodde inte att vi kunde köra bil ;)), där fick vi lunch och tårta eftersom Matte fyllde 20 år! :) På aftonen blev vi bjudna på middag hos Hedenströms och efter det så drog jag, Johan, Nicke, Simon och Krille till Lillkågeträsk för att fiska gädda! Det var inte LITE mygg, typ myggbiten överallt! Men vi fick iaf några gäddor! :)



Lördag: Då var vi på Midsommartravet! En gång/år är det ganska kul att vara på travet, massor med folk och roligt att spela på lite hästar! Man har ingen aning vilken man ska ta men alltid lika kul när man vinner! :)



Söndag: Idag så har vi slöat i soffan tills Johan for på samling! Han har match idag i Ålund, så på ett tag blir det att fara och se matchen! Hejja Ålund! :D

Puss och Kram


4 år

Idag har jag och älsklingen varit förlovade i 4 år! :)



 Förutom att vi har rensat ogräs och klippt gräset så har vi ätit en supergod middag (tacos ;))
Sen blir det mys framför teven ikväll med chips och ostkrokar! :P

Jag samlar ju på Disney-klassiker och idag har jag fått några filmer att lägga till i samlingen! ;P

      

Imorgon blir det förhoppningsvis en ny mobil för mig, om jag nu kan bestämma mig vilken jag ska ha... ;)

Puss och Kram


Helgen...

I fredags var det ju som sagt fest, mest folk från Johans fotbollslag + några tjejer! :)
Jag hade riktigt kul, kvällen slutade dock med att jag troligtvis fick en hjärnskakning! Jag är alltid så klumpig när jag dricker (annars åxxå iofs ;)), jag och Simon snurrade runt lite sen ställde han ner mig och jag tappade balansen och föll baklänges med huvudet rakt in i dörrkarmen! :)
Har fortfarande huvudvärk så jag tror nästan att jag måste fara till en kiropraktiker så han kan fixa till ryggen och nacken...kanske värken försvinner då!
Ringde hur som helst idag till vårdcentralen men dom kan ju som inte göra så mycket åt hjärnskakningar, det är bara vila som gäller....men hade det inte blivit bättre imorgon skulle jag höra av mig igen! Tycker faktiskt att det har blivit lite bättre ikväll efter jag har vilat...får se hur det är imorgon! :)
Det var jobbigt med allt ljud på fabriken idag och tillslut orkade jag inte med det längre så min arbetsledare fixade så att jag fick vara på lagret resten av dagen, vilken skillnad det blev, så tyst och lugnt! :)

Lördag så var vi bjudna till mamma på grillat! Mark kom ju hem i fredags från USA efter att ha varit borta i ca 9 månader (tror jag det blir ;)).
Tack för maten, det var supergott! :)
På kvällen for vi på bio med Lina, Nike och Simon. Vi såg A-Team, jag tycker den var riktigt bra, rolig! :)



I söndags så trotsade jag huvudvärken och steg upp tidigt så att jag skulle hinna baka bullar! Sen var det dags att fara på kalas, min kusin Viktoria fyllde 23 år. Ett stort GRATTIS till henne igen!


Alma och Michelle hoppar studsmatta :)


Oj, vad sugen jag blev på en till Golden...här är Disel :)

Och jag hade namnsdag men det var ingen som kom ihåg, iofs inte så många som vet vad jag heter mer än Sara men jag tänkte närmast på min familj här... ;)

Förutom allt det här så har vi sett fotboll åxxå! Och mer fotboll blir det, snart dags för Spanien - Honduras! ;)

Puss och Kram


Fest ikväll

Ikväll blir det fest med grabbsen och Helena! Självklart blir det fotbollstittande åxxå! ;)

Fick ett "äreuppdrag" igår av Micke, ska fixa musiken till deras Norgeresa, så jag ska börja lite smått nu medans jag väntar på att festen ska dra igång! Konstigt att det mest blir rock men jag måste försöka få in lite disco så Johan blir nöjd åxxå! ;)



Just ja, kanske inte har berättat att Johan ska till Norge första semesterveckan! Dom har börjat fara på Gatebil, det är väl typ 130 mil enkel väg eller nåt sånt, blir andra gången för Johan! Jobbigt som tusan att åka så långt med husvagn (utan åxxå iofs :)) men kul verkar dom ha och det är ju huvudsaken! ;)
(Dom = Johan, Micke, Jonas, Benne och Arvid)

Puss och Kram


Ny design

Som ni ser så har jag fått en ny design på min blogg!
Allt är Johannas förtjänst för jag kan ingenting om hur man ändrar och fixar med sånt! :P

Tack snälla Johanna! :)

Annars har det inte hänt mycket i mitt liv, Johan jobbar eftermiddag (fast imorgon ska han jobba fm :)) och jag ser fotbolls-VM hela kvällarna! :P

Igår var det tydligen jordskalv här men jag märkte då ingenting! Att jag inte hörde det kanske berodde på alla vuvuzelor på teven men att jag inte kände nåt har jag inget svar på! :P

Imorgon har Johan match igen, mot KAIF den här gången!
Hejja Ålund! :D 
Någon som ska och se matchen som jag kan åka med? ;)

Snart dags för Spanien - Schweiz ;D

Puss och Kram


VM äntligen igång! :D

Nu så är VM äntligen igång! :D
Man hinner inte mycket annat än att se på fotboll men vad gör det?! ;D

Här kommer iaf bilderna på klädseln i bilen;





I fredags kompade vi ut 2 timmar tidigare, var förbi Hemmafröjd och hittade det här;



sen for vi hem till altanen och somnade i solstolen! Riktigt skönt!
Sen blev det fotboll resten av kvällen! :)

I lördags så var jag på blomsteraffären med mamma och handlade lite blommor som mamma hjälpte mig sen att plantera! Tack mamma för hjälpen!





Vi var även på vigseln mellan Pär och Gabriell, dom var sååå fina!









Grattis och lycka till med allt! :)

Mamma, pappa och syster kom och grillade hos oss på aftonen, eller mellan andra och tredje matchen för att vara exakt, inte kan man missa en match! ;) Det var supergott! Jag och Johan hade snabb snört ihop en kladdkaka som efterrätt åxxå, den var riktigt god den med! :)

Efter sista matchen så kände vi att vi borde gå ut på en promenad (så mycket som vi hade ätit), så det blev en sväng förbi fisket (som vanligt) och genom samhället....träffade min kusin som jag inte sett på länge, han hade tydligen flyttat till Byske igen så vi lär väl ses fler gånger nu! :)

Igår steg jag upp tidigt, tänkte baka bullar till Johan men när jag skulle börja märkte jag att han inte hade något mjöl så det blev en misslyckad sommarkaka istället! Sista gången jag gör den glutenfri kan jag lova! :/
Sen blev det en lång promenad i solen och fotboll som vanligt! ;)

På kvällen for jag till Ålund för att se Johans match, kändes konstigt att han hade hemmamatch där! :)
Dom vann iaf med 2-1! :D

Idag (som ni kanske redan har läst i mitt andra inlägg) så var det strömavbrott på jobbet (eller i hela Byske tror jag). I ca 2 timmar fick vi sitta och inte göra något, riktigt skönt! Bara synd att tiden går så långsamt då! :/

Puss och Kram


Yes, strömavbrott i hela fabriken! Så just...

Yes, strömavbrott i hela fabriken! Så just nu sitter vi bara här och gör ingenting! ;)


Vi börjar se slutet...

I tisdags så skjutsade Johan Felix och Malin på balen i Supran! Jag passade på att följa med så att jag skulle hinna gå på stan en sväng innan det hela började! I år hade dom ju flyttat balen till Station 8 istället för Folkparken! Letade mig neråt mot älven ett tag innan det började, fullt med folk! Tänkte att jag aldrig skulle få en bra plats, ställde mig på ett ställe där jag trodde att jag inte skulle se mycket...men det visade vara ett helt perfekt ställe faktiskt! :P "Tyvärr" så var solen framme när jag tog kort så bilderna blev inte så bra! :/


Dom anländer...




Felix och Malin

Och titta här;


Martin Lundberg, annars jävligt likt! :)


Och Jimmie Ericsson körde ett par till balen! :P

Längtar tills hockeysäsongen är igång igen! Men det är inte så länge kvar tills första isträningen iaf! ;)

Det här blev handlat på stan;


Dom skönaste linnen som finns, vet inte hur många jag har nu! ;)

     
Och fler böcker

Igår jobbade vi äntligen lite till med garaget, vi tänkte att det är bäst att göra det mesta innan fotbolls-VM börjar! Så nu är vi nästan klara, ska nog bara måla garderoberna så dom blir lite uppfräschade sen är det ju taket kvar förstås men det har vi tänkt ta sen...typ till hösten eller nåt! :) Iaf så limmade vi gummilisten igår och jag säger då det, tror nästan vi var höga där på slutet...fy fan vad kontaktlimmet luktade! Kände lukten och smaken av det länge efteråt! Jag håller verkligen på att bli gammal nu, har träningsvärk efter att ha jobbat i garaget med listen....haha, otroligt! :P

Före


Efter




För ett tag sen så köpte vi en ny klädsel till Passaten, idag satte vi dit den! Efter många skratt och svordomar så var den på plats...haha, jag säger då det...blev inte det bästa men vad som helst är bättre än hur den andra klädseln såg ut! :)

(Bild kommer senare, Johan har bilen på träningen så jag kunde inte ta kort på den ;))

IMORGON BÖRJAR FOTBOLLS-VM!!!!! :D



Kanske ska berätta att det är klart med hur många som blir uppsagda nu, det blev 10 st på golvet och 3 st på kontoret + att en på kontoret har slutat frivilligt (han hade ett eget företag). Min syster var den tionde personen att bli uppsagd, så jävla nära att hon fick stanna! Nu är det bara att hoppas att det börjar gå bättre så att hon kanske får stanna ändå! :)

Puss och Kram


Nedräkningen har börjat...

Ett stort TACK till Lina och Nike för grillfesten!
Vi hade det hur trevligt som helst i lördags! Blev ingen Kågefest men vi hade så kul ändå, tiden gick otroligt fort! :D
Blev grillning och lite alkohol med Lina, Nike, Malyn, Jörgen, Anton och Sara (samt Meya, Theo och Holly men ingen alkohol för dom ;))
Även ett stort TACK till min syster som kom och hämtade oss sen på natten! :)

På söndagen så följde jag mamma och syster till Mjödvattnet för att hälsa på Madde och Markus i deras nya hus! Vilket hus (eller rättare sagt vilka hus) och vilken tomt dom hade, jätte-, jättefint!
Johan hade match mot Rusksele så när jag kom hem hade han farit för längesen, tur att dom fick åka buss dit! Det blev vinst för Ålund med 3-1!!! :D Johan hade fått ett blåöga åxxå, såg så roligt ut att jag var tvungen att ta en bild! Tyvärr så syns det ju inte lika bra på bilden! :P



Jag var uttråkad medans han var borta så jag köpte mig en bingolott på nätet och satt och spelade...jag vann 100kr!! :D

Jag längtar mer och mer till VM för varje dag som går! Man känner pirret och suget efter fotboll, kommer att bli så jävla roligt att se fotboll en månad i sträck! :D Visst, det är synd att inte Sverige är med men det finns så många andra lag som är roliga att se på! :P Förra VM så hade dom storbilds-tv på stranden och man kunde sitta där och äta och dricka öl medans, hur nice som helst! Men eftersom Sverige inte är med så tvivlar jag på att det kommer att vara något sånt! :/
LÄNGTAR, LÄNGTAR, LÄNGTAR!!!

Btw så kommer Mark hem på lördag!
Och ett stort GRATTIS till Pär och Gabrielle som gifter sig på lördag! :D

Puss och Kram


Lördag

Ska börja med att säga TACK till alla som har grattat oss!!! Ni är så snälla! :)

Igår var vi en sväng till stan, vi skulle lämna igen lite överbliven lack och klister + att vi skulle hämta våran list som vi ska sätta i garaget! :) Blev även en sväng in på Bokia och Hemmakväll!

På Bokia köpte vi en rolig fyll i själv-bok om bröllop! Blir ett bra minne sen efter man har gift sig! :)



Och jag köpte lite sommar-läsning, nog för att jag har 10 000 andra böcker som jag inte har hunnit läsa än ;)

     

Har aldrig läst någon av Mari Jungstedts böcker men min svärmor sa att dom påminde lite om Camilla Läckbergs böcker så jag måste ju prova! :P Men jag upptäckte nu att jag har råkat köpa den första och den tredje boken, ska ju lix köpa resten åxxå så jag får väl köpa andra boken och dom resterande nästa gång jag är i stan! ;D

På Hemmakväll hyrde vi dom här filmerna;

   

Idag så skulle jag följa med på "En dag på strippen" i Piteå men sen när jag fick veta att det kostade 160 kr att gå in så stannade jag hemma! Så intresserad är jag inte och det var ju inge go-väder heller! Så jag gick en promenad med mamma och min syster istället! :)

Ikväll ska vi på grillfest hos Lina och Nike, sen blir det nog att vi ska gå på den där Kågefesten! Har ingen aning vad det är för nåt men som Lina sa "Dom serverar öl iaf" ;D

Ha en trevlig helg!

Puss och Kram


Bröllop :D

Nu kan jag nog skriva det här för det verkar ha kommit ut ändå, och det är helt mitt fel som pratade lite väl mycket på fyllan i fredags! :P

Nästa sommar så gifter vi oss!!! :D

Jag vet, det är jättelänge kvar men alla nära och kära boka inte upp er allt för mycket nästa sommar! Vi har inte bestämt datum å så än men i början av sommaren iaf (slutet på Juni, början av Juli skulle jag tro)! :P



Puss och Kram


Minus igen... :D

Idag var det vägning igen, -0.6 den här gången! :P
Trodde faktiskt att jag hade gått upp, så onyttig som HELA min helg har varit! ;)
Jag undrar hur det här kommer att gå under sommaren?! Nästa tisdag är sista vägningen före semestern sen skulle vi börja väga oss igen v32...så det är ju några veckor utan träffarna! :/
Och förresten, mätte mig just....kan jag verkligen ha tappat 5 cm runt midjan? Låter mycket! Det är så svårt att mäta själv och få det på samma ställe som förra gången, har iaf inte märkt någon skillnad! :P



Det är lätt dålig stämmning på jobbet nu, eller det känns då så iaf! :(
Många som är deppade, jag hoppas att alla inblandade snart får veta vem som blir varslad, för det kan inte vara kul att inte veta heller! :/
Idag fick jag vara på lagret och hjälpa till i någon timme, det är verkligen så mycket roligare än att sitta och montera! Skulle nog få hjälpa till där imorgon någon timme åxxå! Dagarna går så mycket fortare då! :P

Funderade på om jag skulle orka gå ut och spraya våran "nya" vedkorg men jag blev lat och stannade inne istället! Får kanske bli till helgen om det är bra väder! ;P



Hade ingen användning för den så jag gav bort den till pappa men han hade ingenstans att ha den heller! Så då kom vi på den smarta idén att spraya den svart och använda den som vedkorg! Så jag hoppas våran plan blir bra! :P

Puss och Kram


RSS 2.0