26 juli

Idag for vi en sväng till stan, det var en grej vi skulle fixa till parabolen sen blev det ju att gå lite på stan åxxå! ;)
Av pengarna jag fick av min syster köpte jag mitt fina armband som jag hade spanat in tidigare! :)


Suddig bild :/

Köpte även en liten söt radio så att man kan lyssna på musik när man ligger i badet! :)


Och alkoholen är inhandlad för min syster och Marks inflyttningsfest, jag som inte hade tänkt dricka! ;)

Johan fick även sin efterlängtade förlovningspresent med posten;




Vi blev bjudna på mat av pappa i afton, supergott! Tack så mycket! :)

Nu är Johan på träning, fast han är förkyld och har ont i ryggen...ovanligt? Näääe! :) Jag själv känner mig inte heller så kry så jag lär väl snart åka dit på förkylning jag med...än så länge har jag bara lite ont i halsen och hosta när man ska sova! :) Väntar på att han ska komma hem så man kan slappa i soffan och se serier som vi har gjort nästan varje kväll hela semestern! Sweeeeeet! ;)

Puss och Kram


25 juli

Det har inte hänt så mycket sen senaste inlägget! 
Den enda händelserika dagen var väl i torsdags! Då var det först 2-års kalas för Michelle...tiden går verkligen fort, hon var ju nyss bebis! :) Sen på kvällen hade vi spelarfrufest hos oss...tyvärr blev det inte så många som kunde komma men vi hade trevligt ändå! Det blev ändå fullt hus när killarna kom och vi partade på tills det var dags för Lanternan! :)

I helgen har det varit marknad i Byske, har köpt det vanliga, sockar! :) Johan köpte sig ett par nya foppa-tofflor och nya solglasögon...få se hur länge han klarar av att hålla reda på dom den här gången! ;)

Har fått mer presenter åxxå;

Av Britt och Tomas;



och av mormor fick jag pengar! :)

+ att jag skickade iväg en stor beställning till cdon igår! Får aldrig nog! :D

Snart är det dags att fara och se Johans träningsmatch mot Drängs, jag hoppas att det får vara uppehåll tills dom har spelat klart så man slipper stå ute i regnet! Idag känns det verkligen som att det är en höstdag, kallt och regnigt! :/

Puss och Kram 


Min födelsedag

Klockan 12.29 den 19 juli 1983 tittade jag ut! Och nu har det gått 27 år, faaan vad tiden har gått fort!

Idag hade jag kalas för släkten! Tyvärr så kunde inte mormor komma eftersom dom hade typ magsjuka eller nåt liknande och Britt jobbade så dom ska nog komma ikväll efter att Johan har haft träning! :)
Det här har jag iaf fått hittills...

Av älsklingen;

     

     


Mamma och Pappa;

   

Syster;

Pengar till ett armband jag vill ha, finns på Carlings :)

K-H och Carina;



Jag, Ewe och Vickan har slutat ge varandra presenter när vi fyller år och satsar på julklappen istället! :)

Lite bilder från kalaset;





Lite kort på sötungarna :)







Och den underbara tårtan Sofia hade gjort till mig! Hon är extremt duktig! :)



Nu ska jag ta en liten promenad till mamma och sen ska Johan hämta upp mig när han kommer från träningen! :)

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Puss och Kram


Semestertider

Så här i semestertider blir det inte så mycket uppdaterat här! Sorry! Fast det händer iofs inte så mycket, vi latar oss mest så som man ska på semestern! :P
 
I måndags hade vi iaf Stensjömästerskapen och det gick verkligen inte bra för mig men Johan vann våran klass! :)
Tyvärr så blev det inga bilder, är verkligen sämst på att ta kort! Men grenarna vi hade var iaf kasta boll i hink, pilkastning, kubbkastning, slå en golfboll så nära en pinne som möjligt och skjuta en fotboll i mål! Sen gav det olika poäng beronde på var man träffade, i vilken hink osv. Skitkul! :D
 Vi hade ingen skjuts hem så vi sovde hos svärfars!

I tisdags var vi och gjorde nya pass så vi inte ska bli fast i Cypern när vi ska dit! ;)

I torsdags följde jag mamma, syster och moster till stan! Blev lite shopping, har sökt toapappershållare med sugproppar ganska länge nu och igår hittade jag både det och knoppar till toan! :) Blev även nya grillbestick och en tröja från Carlings! :)



Sen när jag kom hem drog festen igång och det blev grillning med Johan och Micke innan resten kom! Jag som inte ens hade tänkt festa först, slutade med utgång på Lanternan! :)

Igår var det en bakisdag! Började bra när vi blev väckta av att Johan fick sms från polisen, hann ju tänka om det var nåt olagligt man hade gjort igår...men det var bara passen som var klara! ;)
Så efter jag hade legat utslagen på soffan ett bra tag så for jag, Johan och mamma till stan! Vi hämtade ut passen, köpte en ny väckarklocka, presenter och resväskor! :)



Vi beställde även ett nytt rumsbord, hittade ett runt, vitt bord på Åsells!
Så är det någon som behöver ett bord någonstans så har vi två sånna här över;



Jag tjuvöppnade mitt paket av älsklingen igår åxxå, kunde inte hålla mig! Men vad det var får ni veta på måndag! ;)

Idag är Johan och jobbar på dragracingen i Fällfors, själv så har jag bakat för fullt :)
Nu hade jag tänkt gå ut på en prommis med Izzy!

Puss och Kram


1 vecka kvar

Idag är det en vecka kvar tills jag fyller år!
Man börjar ju vara riktigt gammal nu, 3 år kvar till 30! Shit alltså, vad tiden går fort! :/
Det svåra med att fylla år är vad man ska önska sig eller jag tycker iofs att det är ganska lätt men det är min familj som tycker att jag börjar ha lite väl mycket filmer! Men jag säger då bara det, man kan aldrig få för mycket! ;P
Så ni som har tänkt köpa något åt mig, fråga Johan...han har hela min lååååånga lista på boxar, blu-ray filmer, disney filmer och annat som jag önskar mig! ;)



Ikväll är det dags för det årliga Stensjönmästerskapet! Brukar vara riktigt kul! Johans släkt har ordnat med olika stationer och sen tävlar man mot varandra (förra året var det t.ex luftgevärsskytte m.m), brukar bli en del alkohol åxxå! ;) Förra året gick det rätt så bra för mig i början men sen spårade det ur, undrar varför?! ;)

Just nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem, men det är väl någon timme kvar än... :/
Får försöka fördriva tiden...kanske försöka fixa en inflyttningspresent till syster och Mark eller nåt sånt! :)

Puss och Kram


Getingjävel

Nu är det då flyttat klart åt Jossa och Mark!
Lägenheten är jättefin, nu väntar man bara på inflyttningsfesten! ;)
 
Jag och mamma blev jagade av en geting idag på promenaden, jag hoppas ingen såg oss så mycket som vi skrek, viftade och sprang! :) Vi fick tillslut vända för den vägrade låta oss gå, följde efter oss hela tiden! Och jag skulle hem, fy fan...hade panik där ett tag men jag klarade mig från att gråta iaf! :) När vi hade vänt så slutade den följa efter oss så det blev en kortare sväng med ett stopp brevid älven så att Izzy fick bada! 



Nu är äntligen Johan på väg hem men hemfärden blev rätt mycket försenad! Dom råkade låsa in nycklarna i bilen och det har varit en massa tjafs med Avis (där dom har hyrt bilen), bärgarna som inte får öppna svenska bilar och annat, tillslut fick dom iaf slå sönder en ruta för att komma sig in! Men roligt att köra 130 mil med en krossad ruta! :/ Jag säger då bara det, ska ni hyra bil så hyr inte med Avis, ta Hertz istället! Dom verkar vara mycket mer hjälpsamma ifall det krånglar med något!!!

Ikväll var det VM-final mellan Holland och Spanien! En match med jävligt många kort men tillslut i förlängningen så lyckades Iniesta göra mål! Spanien vann med 1-0! :D





Puss och Kram


Bio

Ikväll for jag, Jossa och Mark på bio och såg Eclipse!
Alltså jag är verkligen totalt fast i vampyrträsket! Den var riktigt bra som dom andra, nu är det bara en jävligt lång väntan på nästa film! :/



Började läsa den nya "Twilight"-boken i afton, tänkte att den skulle räcka ett tag! Men fan, jag läste ut den på någon timme, den var så kort! :/

Var duktig och klippte gräset idag, förutom blåsor och att jag klämde mig gick det ganska bra, men jag måste erkänna att jag var livrädd för varje humla jag körde över! Min fobi verkar inte bli bättre någon gång...men det går faktiskt mycket bättre med humlor än getingar ändå! Getingar får jag riktigt panik av! Huvva! :/
Idag har vi även kört ett flyttlass till Jossa och Marks nya lägenhet! Jag t.o.m körde och backade med släp, gick riktigt bra! :) Dom håller på att tapetsera för fullt och imorgon så ska vi köra resten av grejorna!

Börjar kännas riktigt tomt här hemma, helst när man ska sova! Igår läste jag ut en bok som jag höll på med, när jag hade läst den klart var jag så uppskrämd så det tog ett bra tag innan jag somnade! Jag är expert på att skrämma upp mig själv! ;) Bara att hålla ut några dagar till!

Näe, dags att krypa ner i sängen och börja på en ny bok!
Imorgon skulle nog Lotta och lilla Tindra komma på besök! :)

Puss och Kram


IKEA

Det har inte hänt så mycket sen förra inlägget. 
Helgen som var så blev vi bjudna på middag hos mamma och hos svärfars! Har sett rätt mycket Lost och hyrt lite filmer;

   

Igår steg vi upp tidigt och for till Haparanda på IKEA! Det blev verkligen inte mycket handlat, klarade oss under 500 kr, riktigt bra gjort för att vara mig! ;) Däremot så kunde jag ju inte låta bli att köpa skor, blev två par....ett ska jag få när jag fyller år av mamma och pappa så det blev ändå inte så dyrt! :P



Ikväll har älsklingen farit iväg till Norge!:/ Johan, Micke, Jonas, Nicke och Arvid ska fara på Gatebil...festa och se bilar i flera dagar! Kommer att kännas ensamt här hemma, tur jag har Izzy iaf! :)


Pilsner-vagnen




Eftersom Nicke hakade på i sista stund så är inte han med här! ;)

Har suttit och sett semifinalen mellan Uruguay och Holland, Holland vann med 3-1 så dom kommer att spela finalen på söndag! :) Nu hoppas jag bara på att Spanien tar sig dit åxxå men tyvärr så tror jag det kommer att bli svårt då Tyskland ser så förbannat bra ut! :/ Men man kan ju allltid hoppas! :)

Puss och Kram


Dags för en lista...

Namn: Sara

Piercingar: Öronen och näsan

Tatueringar: 3 st än så länge

Längd: 165 cm

Skostorlek: 36-37

Hårfärg: Blond

Fräknar: Nja, när jag solat kan jag få några enstaka

Motto: Var dig själv, alla andra är upptagna

Kär? Absolut

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, trivs bra här

Tycker du att du är attraktiv? Näe

Dricker du? Jo

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Just nu, Fructis

Vilken parfym använder du? Paris Hilton - Heiress och DKNY - Be Delicious

Vad är du rädd för? Getingar (eller kanske dom flesta kryp som flyger)

Gillar du att tvätta? Gillar är nog att ta i men det är ju inte jobbigt iaf

Gillar du berg- och dalbanor? Ooooh ja :)


Senaste...


Filmen du hyrde?
The Wolfman

Filmen du köpte/fick? 5 st Disney klassiker som jag fick av älsklingen på våran förlovningsdag :) 

Låten du hörde? Sonata Arctica - Letter to Dana

Låten du laddade ner? Oj, det kommer jag inte ihåg

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? Lotta

TV-program du såg? Tittade på VHI imorse

Person du tänkte på? Älsklingen


Favorit...


Låt:
Just nu är det nog Iron Maiden - Fear of the dark, får rysningar av den låten :)

Sak att göra: Se film och sport

Sport: Hockey och fotboll

Dryck: Ramlösa

Kläder: Linne och jeans/mjukisar

Film: Skitsvårt, finns ju så många...Braveheart om jag måste välja en

Bil: Audi (saknar våran)

Serie: Skitsvårt här åxxå, jag har så många, True Blood eller Vampire diaries kanske


Har du någonsin...


Gråtit över en pojke?
Oooja, många gånger

Gråtit över en flicka? Näe, inte vad jag kommer ihåg. Kanske då man har bråkat med någon

Ljugit för någon? Det har väl hänt

Varit i slagsmål? Nej, men nära har man nog varit

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Räknas det om min kompis kände dom och jag bara hade pratat med dom på internet? :P


Antal...


Gånger du varit kär?
Oj, vet inte riktigt...

Gånger ditt hjärta brustit? Samma här...minst 2 gånger iaf

Hjärtan brustet på grund av dig? Det har nog tyvärr hänt, förlåt! :/

Tjejer du kysst? Jag har inte kysst någon tjej men pussat har väl hänt

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Oj, det är ganska många faktiskt :)

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Haha, ingen aning


Senaste...


Boken du läste?
Håller på med Anna Jansson - Inte ens det förflutna

Personen du fick e-mail av? Det var nog ett kedjebrev av Camilla

Personen du fick brev av? Skulle tippa på att det var min brevkompis Stina som jag hade när jag var liten

Personen du fick sms av? Mia

Gången hela din familj åt middag tillsammans? I fredags hos mamma

Saken du köpte? Min nya mobil...eller?

Vad har du gjort idag? Promenad med Izzy sen slappat ;)

Var det kul? Nja, kan promenader vara kul? :)

Brukar du svära mycket? Jo, rätt så mycket

När stiger du upp på morgonen? När jag jobbar stiger jag upp 04.40 annars är det ganska olika

Vad har du på dig? Shorts och linne

Vad ska du göra ikväll? Ingen aning, blir säkert att se film eller serier :D

Vad är du allergisk mot? Gluten, bananer, känslig mot mjölk :(

Var har du ont? Träningsvärk i rumpan idag, måste vara från volleybollen igår :)

Använder du hårspray? Näe, inte ofta iaf

Kan du stå på händer? Haha, har inte prövat på flera år men då kunde jag iaf

Salt eller socker? Salt

Gillar du ketchup? Jo

Är du glad nu? Jo

Var du glad igår? Jepp

Vad dansar du till? Allt möjligt om jag är onykter ;)

Kan du sjunga? Näe, verkligen inte

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? Alla men mest USA tror jag

Sommarplaner? Bara ta det lugnt, festa och ha kul! Imorgon blir det iaf Ikea...

Puss och Kram


Grattis!

Idag fyller Nicke 25 år!
Så ett stort GRATTIS till honom! :)
I afton har vi varit i Stensjön där vi har fått middag och tårta!
Jag är supermätt, tack så mycket, det var jättegott! :)

Idag har jag och Johan bokat tid hos Sanna på Left hand tattoo! Men helvete vilken väntetid, vi fick tid i slutet av Mars! Men dom är ju grymt duktiga där och det är väl dags att pröva någon ny tatuerare någon gång åxxå! Min tatuering är en present sen förra året, hann inte boka innan det blev bokningsstopp då! :P Blir text på ryggen för Johan och en älva på vaden för mig, nu har man då jävligt lång tid på sig att bestämma hur man vill ha det exakt! :) Men jag vill som tatuera mig NU, kanske hinner bli någon före Mars åxxå! ;)



Idag började Bandit Rock sända här uppe i Norrland, vad jag har väntat på att dom ska göra det! Har lyssnat HELA dagen! UNDERBART! ;D



Nu är det bara en dag kvar att jobba sen är det semester! SÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖNT!!!! :D

Puss och Kram


RSS 2.0