30 januari

Jag sitter här och försöker komma på vad som har hänt i veckan och vad jag ska skriva. Det enda jag kommer fram till är att det inte har hänt någonting!
Jag har varit på träning, sett hockey, fotboll och bara latat mig.
Inte så roligt för er att läsa...

Igår jobbade jag över, otroligt svårt att få sig upp på morgon men rätt så värt när man får dubbelt betalt, eller i komptimmar som jag tog det! Jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att jobba lördagar, det är så tyst och lugnt överallt! :)

Jag känner mig lite stressad över det mesta just nu, eller det känns som att det är oerhört mycket som ska planeras och göras! Så mycket att jag blir som handlingsförlamad och det inte blir ett skit gjort istället! :/
Måste komma på något sätt att lugna ner mig och få saker gjorda istället...

Puss och Kram


24 januari

Helgen har passerat så otroligt snabbt! :/

I fredags var Johan på grabbkväll så jag fick hitta på något själv.
Det blev en tupplur på 2 timmar och sen popcorn och No Ordinary Family...riktigt skönt! Älskar slapparkvällar! :P

Lördag var jag på pump 09.00, riktigt jobbigt att pallra sig iväg men otroligt skönt när det var klart. När jag kom hem så väckte jag Johan, hoppade in i duschen och sen blev det en långprommis med Izzy i det sköna vädret! :)
Johans föräldrar kom och hämtade upp oss vid 14.00, vi skulle åka med dom till stan. Gick på stan ett tag, jag skulle egentligen bara pröva ett par skor medans Britt skulle lämna igen ett par, sen skulle vi in på systemet en sväng men det hann stänga så vi blev utan vin och öl till maten (vi var bjudna till Anneli på mat), tusen tack för maten! :) Sen var det dags för derby, SAIK - Luleå! Jag hade företagsbiljetten, sämre stämning på sittplats men otroligt skönt att sitta någon gång, helst när det är fullsatt som det var då! :P
SAIK vann med 2-0! :D

Söndagen tog jag mig en liten sovmorgon till 11.00 då Johan kom hem från träningen! :P Det hände inte så mycket den här dagen, på kvällen var det dags för träning igen, step-up. Önskar att dom kunde ha boxercise istället...det här med koordination går inte så bra, sen tycker jag mer om att slåss! :P
Jag gjorde en beställning åxxå, anledningen till att jag prövade skor på lördagen;



Reebook easytone, så nu jäklar ska det tränas rumpa, lår och vader! Hoppas bara att det fungerar och att dom passar! ;P Blev även en ny bikini, men det är så svårt att beställa så jag får se om jag kan ha den överhuvudtaget! :)

I veckan har Johan eftermiddag igen så jag har slapparkvällar hela veckan! ;P

Puss och Kram


20 januari

Måste försöka bli bättre på att blogga! :)

I lördags var jag som sagt på kick off som Byske IF Aerobics och badhuset hade ordnat, jag hade verkligen hur kul som helst...jobbigt som tusan!
Mitt program för dagen var;

09.00 - 10.00 Cirkelträning i gymmet
10.00 - 11.00 Step-up
11.00 - 12.00 Aerobics
12.00 -13.30 Lunch + föreläsning av Mikael Rhenberg (och nej, inte den riktiga Mikael Rhenberg ;))
13.30 - 14.30 Pump
14.30 - 15.30 Boxercise

Jag hade tagit ut mig ritkigt ordentligt, mådde jäkligt illa där på slutet. När vi kom hem la jag mig och vilade ett tag och sen var jag fit for fight igen! :P
Vi avslutade kvällen med mat på Stengården!

Blir lätt att vara med nästa gång åxxå! :)



Söndagen blev det att stiga upp tidigt åxxå, då gick bussen kl 09.00 från Statoil mot Luleå och SM-slutspel i Futsal! Byske fick ju en plats i slutspelet trots dom hade förlorat mot Umeå FC! :) Första matchen blev onödigt spännande, Byske ledde med 5-1 men dom andra kom ikapp till 5-5 och det blev straffar som avgjorde det hela. Sen mötte dom Umeå FC igen men dom blev för svåra så dom förlorade och Umeå FC gick vidare till spel i Bollnäs! Men Byske har gjort det jävligt bra ändå! :)



Nu har äntligen träningen kommit igång, igår var det kombipasset, 45 min pump + 45 min spinning! Hade först bara tänkt köra pump men det slutade med att jag satt på spinningcykeln och svettades som en tok! :)

Idag har vi på lagret varit på studiebesök på Schenker, skönt att göra något annat ett tag! :)
Imorgon är det dags för LEAN-utbildning hela långa dagen!

Puss och Kram

            


Vill ha!!!

Har hittat massor med fina tavlor som jag vill ha!

     

   

Riktigt fina tavlor av Therese Sennerholt!
En annan favorit är ju Lisa Rinnevuo;

   

Synd bara att dom ska vara så jäkla dyra! :/

Har även velat ha den här rätt länge;



Hur fin som helst!

Måste nog spara ihop till några tavlor, men alla pengar går till bröllopet så det får väl bli nästa år eller något! :)

Puss och Kram


13 januari

När Johan har eftermiddag så händer det inte så mycket för mig, känns skönt att inte göra något! :P
Och jag har verkligen ingen fantasi när det gäller rubrikerna på inläggen, men det funkar ju med datumet åxxå! :)

Jag, mamma och Jossa var i tisdags och hälsade på hos mormor. Det var riktigt längesen jag var där senast. Vi blev bjudna på mat och fika. Tack så mycket! :)

Vi fick även en jättetråkig nyhet medans vi var där, min mosters man har fått cancer!
Varför ska alla få cancer hela tiden, kan inte alla bara få vara friska och glada?
Men det här ska han fixa, han måste fixa det!
Vill bara säga att vi tänker på er alla!

I veckan har jag försökt ta upp löpningen, har börjat lite smått och tagit med mig Izzy på två små rundor. Gårdagen var verkligen jobbig...hade sån träningsvärk sen i måndags att benen kändes som bly!
Jag har även bestämt mig för att inte gå jazzdansen, det är ingenting för mig. Jag vill känna av att man har gjort något, svettas och träningsvärk det är något för mig! :) Så jag har kommit fram till att det blir att köra passen som Byske IF Aerobics kommer att ha istället för dansen. Men man måste ju testa för att veta! :)

Idag kom mina boxar + boken som jag hade beställt för min julklappspeng som jag fick av Johans mormor! :)

   

Ikväll är det hockey igen, SAIK - Frölunda! Jag hoppas det blir tre nya poäng!
Heja SAIK! :D

Snart helg, bara fredagen kvar!
Håller på att lära mig Jockes jobb lite mer nu...så imorgon ska han visa mig hur man gör frakthandlingar (om det nu är så det heter ;)) och sånt...jag tror att det kommer att vara VÄLDIGT rörigt i min skalle efter imorgon! :)

Puss och Kram


8 januari

Jag är less på att vara trött och hängig nu! Dom senaste dagarna har jag haft lite feber och varit superhängig! Idag är det första dagen utan feber så nu hoppas jag att det bara blir bättre! :P

Jag ska försöka ta tag i träningen nu! Anmälde mig och Johan igår till kick offen som ska vara på badhuset nästa lördag med en massa träning, föreläsning, lunch och middagsbuffé på Stengården. Sen anmälde jag mig till jazzdans här i Byske som börjar imorgon...jag tror att det är bra träning så förhoppningsvis ska jag hinna bli lite fit till bröllopet, det är iaf vad jag hoppas på! Men OMG, jag ska försöka dansa...jag och koordination går inte så bra ihop...haha, kommer nog sluta i kaos! ;) Sen blir det väl att ta tag i gymmet åxxå! :)

Ikväll har Johan lagfest så för mig blir det att se hockey och slappa så mycket som möjligt! :)

Puss och Kram


2011

Då var det ett nytt år igen!

I torsdags åkte vi med supporterbussen till Luleå för att se när AIK och Luleå slogs om vem som skulle vara serieledare när det blev årsskifte! Och det var jäkligt skönt att AIK vann, det var min FÖRSTA bortamatch som slutade med AIK seger! :) Men först så laddade vi upp med NHL Slapshot och jag var verkligen kass på det! :P



Nyårsafton var vi hos oss. Ett litet gäng men kul hade vi ändå! :D
Vi åt tacos, spelade "Med andra ord" och sen var det dags för småkronorna att möta Kanada i JVM...vilken match det blev, Sverige vann efter straffar och därmed gick dom direkt till semifinal! :P Så skålade vi in det nya året, sköt raketer, spelade ölspelet och sjöng Singstar! Blev att man la sig 05.30 - 06.00 någon gång, helt slut! :)



















Annars har helgen bara bestått av att slappa. Funderar på om jag har varit lite sjuk, har nog aldrig sovit så här mycket någon helg förut och fortfarande känns det som att jag kan sova hur mycket som helst!
Skönt med en tredagars vecka i veckan iaf! :)

Nu är det snart dags för hockey; Färjestad - SAIK!
Hoppas att SAIK vinner så att dom fortsätter vara serieledare!
Heja SAIK! :D

Puss och Kram


RSS 2.0