Fredag

Idag har jag varit hos optikern, kollat synen och vilka linser jag ska ha!
Helst skulle jag vilja ha linser jämt men mina ögon är så torra så det funkar inte, idag fick jag med mig 10 par linser som jag ska testa för att se om mina ögon klarar av dom, sen ska jag tillbaka på två veckor och förhoppningsvis ser allt bra ut så jag kan beställa dom! :P
Det kändes verkligen jättekonstigt att ha på sig linser igen, man hinner bli ovan, men otroligt skönt att slippa glasögonen ett tag!
Så jag håller tummarna att dom fungerar för mina ögon! :P



Ikväll har jag ingenting att göra, Johan är på lagfest. Jag tänkte hälsa på mamma men orkade inte resa mig upp ur soffan! ;)
Har tvingat i Izzy örondroppar och sett Så ska det låta, och jag kan verkligen inte med af Ugglas, måste som titta bort annars blir jag bara arg! :)

Imorgon är det Valborgs och den ska vi fira i Kåge hos Lina och Nike!
Ha en trevlig Valborgs!



Nu blir det nog soffläge igen, troligtvis med någon serie eller film!

Puss och Kram


28 april

Idag har vi som sagt varit till vetrinären med Izzy, (en skakig Izzy) som totalvägrade gå upp både på vågen och undersökningsbordet, vi fick lyfta upp den lätta klumpen på 26,4 kg! :P
Kom ut en massa gegg när hon rengjorde örat, vi fick lämna kliniken med ett recept på örondroppar och tabletter som Izzy ska ta i ca 2 veckor sen blir det återbesök efter det! Jag hoppas problemet försvinner nu!
Efter vetrinärbesöket så for vi till Johans moster, dom skulle sköta Izzy medans vi gick på stan. Det hade gått jättebra, nog för att hon hade legat vid dörren ett tag efter vi hade farit! :)
Tusen tack för att hon fick vara hos er! :)

På stan fyndade vi lite saker!
Johan hittade en fin kostym på Hanzens, så nu är snart hans klädsel komplett! ;)
Vi gick förbi Buketten för att prata lite blommor till bröllopet, har inte bestämt än hur mycket blommor vi ska ha, typ om tärnorna ska ha några och dekorationer på borden å så! Men brudbuketten är klar, det har den varit länge! :)

Sen gjorde jag ju lite fynd åxxå;


Sköna, korta mjukisar


Fina prydnadshjärtan, Johan ska väl inte lyckas slå sönder dom här hoppas jag! ;)


En kuvertväska och en gästbok till bröllopet

Hade stora problem med att välja färg på väskan, vit eller svart! Tillslut blev det den svarta, hade ju som tänkt ha ett svart-vitt tema så någonting svart måste ju jag åxxå ha! ;) Gästboken vet jag inte om jag ska behålla än, vi får se..den är inte riktigt som jag vill ha den, sen är jag inte säker på storleken heller! ;)

Ikväll har jag haft ett litet krig med hunden i huset! Ska droppa i hennes öra varje morgon och kväll, det är inte det lättaste om man är själv hemma! Men jag vann över skakisen och hon fick en Frolic efteråt, så då blev båda nöjda, hoppas jag! :D

Nu blir det sängen och sova men man hinner väl bara somna innan Johan kommer hem från träningen! :/
Natti, natti!

Puss och Kram


27 april

Så underbart skönt det har varit att vara ledig någon extra dag, jag har verkligen tagit tillbaka lite sömn nu! :P
 Johan hade jour hela påsken så vi har bara tagit det lugnt.
Min familj har varit till oss och ätit grillat, vi har hyrt film med Lina och Nike, blivit bjudna på mat hos svärfars, sett fotboll och hockey!
En helt underbar, lugn helg! :D



Bröllopsplanerna går sakta framåt.
Vi har bokat möte med prästen, bokat testfotografering, kanske fixat musiken och transporten klart!
Säkert något mer som jag har glömt av! :)

Imorgon blir det en sväng till stan, Izzy ska till vetrinären. Hon har haft problem med ett öra rätt länge och våra försök att göra det bättre har inte lyckats så jag hoppas att dom kan göra något! Sen ska Izzy få vara hos Dixi och "busa", jag hoppas det kommer att gå bra! Tack snälla för att ni ska sköta henne ett tag! :)
Jag och Johan ska passa på att gå en sväng på stan och försöka hitta en kostym åt honom, kanske kolla lite blommor till bröllopet åxxå...beror hur mycket tid vi har!

På fredagen har jag bokat tid hos optikern, måste skaffa linser innan bröllopet!
Vägrar ha glasögon då! ;)

Snart helg igen! :D

Puss och Kram


IKEA

Igår kom svärfars förbi med deras EU-moppe, dom använder den inte så mycket så vi får använda den istället! Blir ju perfekt att köra till jobbet med eller om man ska och handla en snabbis! :) Jag har inte prövat den än eftersom jag känner mig så groggy från hostmedicinen, men snart så! :P
Vi fick även besök av söta lilla Tindra och hennes mamma;



Idag har jag varit på IKEA, egentligen skulle jag inte ha så mycket...lite grejer till bröllopet, men man hittar ju alltid andra saker som man kan behöva! ;) Självklart var jag in på Skopunkten och hittade tre par skor åxxå! ;)
På hemvägen var vi förbi Biltema för att göra han där hemma nöjd! ;)







En fin tavla som jag var tvungen att köpa! :)



Nu sitter jag här hemma i soffan och killarna (Johan och Simon) drog till Petter!
Det blir att se på teve och ta det lugnt resten av kvällen! :)

Jag önskar alla en riktigt GLAD PÅSK och ett stort GRATTIS till svärfar som fyller år idag!

Puss och Kram


19 april

I lördags så hjälpte jag syster och Mark att flytta! Vi var rätt många och hade två släpar så det gick rätt bra faktiskt! Så nu bor dom på kyrkgatan istället, i en mysig liten lägenhet! :)

Söndagen var vi bjudna till Johans kusin på kalas, så före vi skulle dit, gick vi på stan en sväng för att hitta någon present! Blev ett presentkort på Vero Moda, där hittade jag även två par shorts som jag var "tvungen" att köpa! ;)



Är oerhört less på att hosta och kräkas nu kan jag säga! Har snart hållit på i 2 ½ vecka, men nu har jag iaf varit till vårdcentralen för att kolla så det inte är lunginflammation och det var det inte. Fick utskrivet Cocillana, ska hämta ut det imorgon så nu jävlar ska jag förhoppningsvis kunna sova! :P

1 ½ dag kvar att jobba sen långledigt, ska bli sååå skönt! Oj, vad jag ska sova...känns som jag har flera dygn att ta igen!
Idag tog jag tillbaka min 5:e semestervecka, Johan har lix jour då så han ska jobba och då tänkte jag att det är lika bra att spara den och hoppas att våra resor blir av i höst, så att man får vara ledig då istället! :)

Puss och Kram


Storröj!

Johan har tjatat på mig att jag borde rensa ut från min garderob eftersom den typ har brakat ihop och idag då fick jag äntligen tummen ur! Så nu har jag lagat hyllorna och det blev en full svart sopsäck med kläder som ska bort! Så nu ser det så fint ut, hittade äntligen min svarta kofta som jag har haft borta i en evighet! Men jag har ju såklart redan hunnit köpa en ny, så nu fick jag två istället! ;P
Jag skulle såååå gärna vilja ha en walk-in closet!!! Tänk er en alldeles egen sånhär fast i vitt, NICE!!! :D



Önskar att jag blir frisk snart, måste börja träna! Hinner ju inte bli fit inför bröllopet ju! :/
Trodde att hostan hade börjat gå över så smått men icket, idag fick jag återigen kräkas! :(

Johan är nu på brandövning och sen har han fotbollsträning så jag blir själv hela kvällen!
Tror bestämt att det blir en helkväll framför teven! :D

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss och Kram


En ny vecka...

Jag hade som tänkt jobba idag men eftersom jag knappt fick sova något i natt p.g.a hostan så blev det att jag stannade hemma från jobbet! Men imorgon har jag då tänkt försöka jobba hur som helst! :)

Igår blev vi bjudna på mat hos mamma, lax och potatisgratäng, supergott! Tack så mycket!

Jag kom på igår att det kanske var dags att skicka in hindersprövningen och namnändringen, så jag tog mig i kragen och skrev ut blanketterna, vi skrev på dom och skickade in! Väldigt ovant att jag snart heter Sara Enquist, måste börja öva på min nya namnteckning, lär skriva fel MÅNGA gånger från början! :)
Kom på att jag även måste göra ett nytt pass, men jag har nästan för mig att våra går ut det här året ändå så!



Tror att vi måste sätta oss ner och gå igenom vad som är kvar att göra inför bröllopet, känns som att det är massor av saker kvar men man kommer inte på vad! Tänk att det bara är ca 2 ½ månad kvar...det går ju tokfort!

Snart är det dags att bänka sig framför teven, Liverpool - Manchester City spelar!
Heja Liverpool! :D

Puss och Kram



Äntligen helg!

Äntligen helg igen! :)

Vi har inte så stora planer i helgen, imorgon så har Johan fotboll och det var tänkt att jag skulle på Allstar med ett gäng och se hockeyn men eftersom jag hostar så satans mycket så blir det inget för mig! :(
Hostan började i början av veckan, hostar tills jag kräks en massa slem! Idag for jag hem från jobbet, har klarat mig rätt så bra på jobbet och aldrig kräkts (nog för att det har varit nära någon gång) men imorse var det dags! :/ Brukar alltid vara värst på kvällarna, som igår när det var hockey, hostade och kräktes under andra perioden...inte fan kunde jag gå på toan och kräkas mitt under hockeyn så hinken fick göra mig sällskap i soffan istället! Tur att jag var själv hemma! :)
Det här blev ju verkligen ett mysigt inlägg! ;P
Jag har iaf ringt till doktorn och hon skulle skriva ut ett recept på hostmedicin så att jag förhoppningsvis kan sova på nätterna, har knappt sovit något alls på 3-4 nätter!
Tycker det är dags att bli frisk nu, allt går bara runt och runt verkar det som! :/

Igår var jag iaf på stan och hämtade ut våra ringar! Var lite orolig på hur min skulle se ut i vitt guld eftersom jag aldrig hade sett den i det, men den var riktigt fin! Ångrar däremot att vi inte var smarta och tog våra förlovningsringar helt i vitt guld, då hade det nog blivit ännu snyggare tillsammans! Men man tänker inte direkt på det när man förlovar sig, vilken vigselring som skulle passa bra till ringen man valt! ;P



Blev även en film;



Jag hoppas den är bra, har iaf hört att den ska vara det! :)

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, vi ska inviga utegrillen i afton! Längtar sååååå mycket efter grillat, ska bli riktigt gott! :)
Sen blir det att se kvalserien, en riktigt spännande match och helt avgörande för vem som ska få stanna kvar i elitserien, MODO eller Södertälje?!

Puss och Kram


2 april

Ja, vars ska man börja?

Typ att SAIK har tagit sig hela vägen till SM-final!!!!!! :D
Tänk om dom vinner SM-guld!!! :D

Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort i veckan....

Jag har iaf varit till tandläkaren och hon tyckte jag hade så rena och fina tänder! :)

Sen så har vi gått lite på stan, Johan har köpt sina skor som han hade sett ut till bröllopet + ett par jeans. Sen har vi ÄNTLIGEN beställt våra ringar! Blev inte den som jag hade bestämt mig för, den passade inte ihop med förlovningsringen så det fick bli en annan! :)


Jag tror att det är den där ringen fast i vitt guld, annars är den väldigt lik den iaf! :)

Idag följde jag med mamma, Jossa och Mark till Piteå för att shoppa lite! Dom försökte smita utan mig men det gick inte! ;P Och tur var det för jag hittade mina skor till bröllopet, nu måste jag bara lära mig att gå i dom! ;)



Här kommer äntligen en bild på Johans fina tatuering;


Lite suddig men...

Ikväll blir det att ta det lugnt, har så fruktansvärt ont i huvudet! Men jag hoppas att lite godis och fotbollstittande kan bota det! ;P

Till sist en söt liten bild på den nyfikna hunden som bor i vårat hus ;)



Puss och Kram


RSS 2.0