28 maj

Ska försöka sammanfatta lite kort vad som hänt den senaste tiden! :)

Onsdagen så hade vi mamma-träff hos Lorraine i Ersmark! Väldigt kul att få träffa mammorna och bebisarna igen! :)

lördags hade vi firmafest på Scandic i Skellefteå! Maten var inte så god men tiden vi var där så var det trevligt iaf! Jag, Johan och Kevin drog iväg till Johans "lagfest" ett tag för att se lite av CL-finalen och festa lite med killarna, riktigt kul hade vi! Och ett stort tack till syster som hämtade oss på natten! :)

Söndag var det morsdag och min första! :) Det började med att vi fikade hos mamma och hämtade Nelly som hade sovit över! Sen blev vi bjudna på morsdags-buffé på Gästis av Johans mormor! Satans så gott det var!!! :D
Sen när vi kom hem fick jag paket, 2 blu-ray-filmer och 2 trosor! Tusen tack för presenterna Nelly (och älsklingen) ;P

Nellys första tand i överkäken har börjat titta fram! Hon ställer sig ibland och släpper taget och hon har även stapplat sig fram typ 2-3 steg men om det var mest tur eller om det är på gång vet jag inte! ;)
Idag hittade jag henne liggandes uppe på gåstolen, lyfte ner henne och hon gjorde om det så jag hann få någon bild på det! :) Nu blir det väl ännu mer att jaga henne om hon börjar att klättra! :P


20 maj

Idag blir sötplupp 10 månader! Kan inte fatta att hon snart är 1 år! :)
 
Vilket underbart väder det har varit i helgen! :)
Just nu ser jag ut som en tomat, verkar aldrig bli smartare och komma ihåg att smörja in mig! Så här är det varje år, första varma dagarna och jag bränner mig! :P
Jag tycker det är riktigt svårt att klä Nelly åxxå, så att det inte är för varmt eller att hon inte är skyddad mot solen!
Nelly fick premiär-bada ute igår och hon var lika nöjd som vanligt när det gäller bad! :) Däremot är hon lite skeptisk mot gräset, men det ger väl med sig tillslut! ;D

16 maj

Man hinner så mycket nu på dagarna när Nelly har bestämt sig för att vakna ca 05.30 varje morgon! Men jag hoppas hon ändrar sig och börjar sova lite längre snart! :)
I morse så hade jag fikat, Nelly hade ätit välling + macka, lite bus, jag var ut på en löptur och tog en lång dusch efter...när jag var klar var klockan ändå bara ca 08.15. :D

Idag har vi lämnat in rs4 på service, sen imorgon ska den besiktigas! Hoppas den går igenom! :) Sen kikade vi runt på lite nya Audi(sar), sugna på att köpa en ny men lite dyrt! ;P
Jag och Nelly hoppade av på Solbacken och inväntade mamma för lite shopping! :) Som vanligt blir det en massa kläder till Nelly + lite andra småsaker! :D


15 maj

Det som har hänt dom senaste dagarna i punkter :P
 
* För ca 2 veckor sen var jag iväg och vägde Nelly, eftersom hon inte åt så bra då. Då passade dom på att göra 10-månaders kontrollen åxxå. Allt gick bra! 8620 g och 68 cm lång.
* Överraskningsfest för Peder i lördags (han har fyllt 30)
* Shoppat
* Nelly har fått dagisplats på Bäcken och börjar inskolningen 19/8
* Hon har börjat peka på saker nu, även börjat mysa och pussas mer
* Nelly har fått vara ute och krypa i gräset
* Första cykelturen med Nelly
* Hälsat på jobbet en sväng
* Idag upptäckte jag att det är en till tand på väg upp, så nu är det 3 st tänder nere och ingen uppe än så länge
 

Grattis

Idag fyller världens bästa vovve 8 år! <3


Hockey-VM

I tisdags började vi bila ner till Stockholm men eftersom vi for så sent så stannade vi i Sundsvall och sov på ett vandrarhem.
När vi kom fram på onsdagen så åkte vi direkt till Kista gallerian för att äta lunch och shoppa lite sen körde vi till Gottröra där vi bodde hos min kusin Kristina och hennes familj. När vi var klara för hockeyn så körde vi in till Märsta och tog pendeltåget in till centralstationen och därefter tunnelbana till globen och matchen mellan Sverige och Norge.
Vi hade turen att få en Sverige-tröja på våra platser så man hade ju inte behövt köpa en, men det hade jag redan gjort innan match så det var ju som kört ändå! :)
 
Torsdag så sovde vi hos min andra kusin Tobias och hans familj i Märsta. Vi var till Barkarby outlet för att shoppa lite. Sen åkte vi pendeltåg och tunnelbana in till Globen igen för att se Sverige-Kanada.
Det blev en vinst och en förlust vi fick se.
Fredag så startade vi bilfärden hemåt igen. det blev ett stopp i Sundsvall för lunch på IKEA och shopping på Birsta City. Vi var hemma i Byske igen ca 21.30.
Det blev inte så mycket shopping men lite lyckades jag få med mig ändå...
(Den vänstra köpte jag och den högra fick jag)
 

6 maj

Nelly verkar aldrig få vara frisk nu! Först var det magsjuka, en vecka efter det fick hon feber och två dagar efter febern så fick hon hosta och snuva! :/ När det här har gått över så hoppas jag att hon får vara frisk länge! :)
Lite kort från veckan som gått...


RSS 2.0