AIK till semifinal :D

I måndags hade vi COB-utbildning på jobbet och skulle göra upp en "handlingsplan" för våran bana. Roligt att göra något annat men första passet var riktigt jobbigt, höll på att somna flera gånger men sen blev det grupparbeten och då gick det bättre! :)
Jag var jättetrött för att jag inte hade sovit så mycket på natten eftersom jag nu har blivit tok-förkyld! Ligger och hostar hela nätterna! :/ Men jag inhandlade lite för att försöka göra det bättre;



På kvällen såg jag och Johan klart Weeds (dom säsonger jag har hemma) så nu börjar det snart vara dags att beställa igen... ;)

På tisdagen var jag så klart hängig men jag hade fått sova hela natten, riktigt skönt! :)
På jobbet så fick jag veta att jag skulle vara på lagret ett tag framöver, ska ha Jockes jobb (eftersom han har A-Ks jobb för hon ska föda barn snart)...vet inte hur länge än men iaf nästa vecka åxxå! :)

Johan skjutsade mig till Lina och Nike för att jag skulle följa med dom på hockeyn, Johan hade träning så han skulle hämta upp mig i Kåge på vägen hem sen! Trotsade mig själv för egentligen orkade jag inte! :P Jag och Lina stod i klacken dom två första perioderna men i sista så gick vi och satte oss på två platser som var lediga brevid Nike! Det var riktigt skönt för mig, inte samma stämmning men skönt som fan att sitta när man är hängig! :)
Och vilken match det var...jäkligt spännande hela matchen igenom! Slutade med att AIK vann med 2-1 och därmed gick till semifinal! :D Så jävla skööööönt! Då får man se Marttinen i AIK-tröjan några matcher till iaf! ;)
Köpte även denna snygga slutspels t-shirt;



Idag har jag varit extremt trött igen, för den här natten sov jag inte mycket! Hostade HELA natten, direkt jag lade mig ner så började jag hosta, lyckades t.o.m väcka Johan med mina hostattacker och det kan jag säga händer inte ofta...hostmedicinen verkar inte hjälpa så mycket :/
Men älsklingen har varit så snäll och tagit hand om mig! Låtit mig sova när vi kommer hem från jobbet och lagat mat åt mig (nog för att han brukar göra det för det mesta ändå ;))
Tack älskling, du ä bäst!

Tomas kom förbi mig idag på jobbet med mina nya vantar! Johans mormor har stickat AIK-vantar åt mig, dom blev superfina! Tack snälla Gusti! :)



Idag blir det film-mys i soffan igen, måste spara krafter så man orkar med att fara på hockey imorgon + att gå på stan! ;) Älsklingen behöver verklligen en ny mobil, han har kollat runt lite och tror att han har hittat den han vill ha...dom skulle få in den någon gång i veckan så jag hoppas den finns! :)
Sen ska vi nog kolla om vi hittar ett nytt, högre rumsbord! Så är det någon som har sett ett runt, vitt rumsbord någonstans så hör av er (inte det på IKEA, ser inte riktigt ut som jag vill ha) ;)

Nu är det dags för Izzys promenad, sen är det soffan som gäller! Önskar att vi kunde se CL men man har ju inte dom kanalerna, irriterande! :(
Hoppas ni är friska och krya! (krya på dig syster, hon har fått magsjuka)
Ha det så bra!

Puss och Kram


Lenis 25-års fest

Igår var jag ju på "modell för en dag". Det gick snabbare än vad jag trodde, tror vi var klara på 3,5 timme...hade räknat med någon timme till så det blev ju perfekt!
Det hela började med att vi fick sitta och vänta ett tag, sen kom tjejen man skulle bli sminkad av och hämtade in en! Jag blev rätt hårt sminkad för dom sa att kameran tar bort mycket smink, mycket foundation och sotade ögon! Jag som har högst mascara i vanliga fall! :)
Efter sminket fick man fixa frisyren själv, jag önskade att jag hade haft mitt långa hår istället....så mycket lättare att göra någon frisyr! :/
Vi hann som just in i "väntrummet" igen så kom det en tjej som skulle vara våran fotograf! Så in i fotosalen och byta kläder för att börja ta kort! Det kändes konstigt och löjligt med alla poser som man skulle stå i, men det blev då iaf något bra kort! Men korten var svindyra, köpte iaf 4 st...lär ju aldrig hända igen så det kan ju vara kul att ha några "proffskort" på sig själv! ;)









När jag kom hem så var det direkt iväg till Lenis på förfest och sen vidare till Stengården för stor partyt! :P
Jag hade riktigt kul, så kul att man kände dom flesta som var där! Och ett bra band de hon ordnat åxxå, Hat over hills! :D
Ca 260 kort blev tagna med våran kamera....hur flitigt är inte det!!!
Alla är iofs inte så bra men ändå...
























































Idag är jag lite bakis som vanligt, har just kommit hem från Stensjön där vi har fått lunch!
Tack, det var jättegott!

Ikväll blir det bara att slappa och äta godis! 16.00 är det hockey och 17.00 spelar Liverpool, så det blir att slå över till fotbollen i periodpauserna! Sen blir det nog film skulle jag tro! ;)

Puss och Kram


"Frisk"

Hade ingen feber igår på morgonen så jag slängde i mig Alvedon och for på jobbet! Men det kändes riktigt tungt ibland, så helt frisk var jag nog inte men tänk vad lite Alvedon kan göra! ;)
Fick vara på lagret igår; Jocke han ska lära sig A-Ks kontorsjobb och Peter var ledig! Tur för mig att det inte var så mycket att göra just igår och jag fick lite hjälp av Stig åxxå så jag tror jag hann med det mesta + att Jocke hjälpte mig med allt jag hade glömt! :)

När jag hade slutat så for vi in till stan, Johan skulle kolla på en ny mobil, vi handlade lite på Maxi och vi for på systemet inför festen idag + lite mer! Mamma följde med oss åxxå eftersom hon skulle med på hockeyn! :) Men före hockeyn så åt vi pizza på Viking, riktigt gott! Tack mamma för maten!

Hockeyn gick riktigt bra, AIK vann med 2-0 över Färjestad så nu leder dom med 3-2 i matcher! :D
Jag däremot mådde väl inte så jättebra...kände mig hur slut som helst men jag kämpade på och skrek, klappade och hoppade! Vad gör man inte för sitt lag! ;)

Igår kom resten av filmerna så nu har man lite mer filmer att se...



Idag är det dags för den stoooora festen! Lenis födelsedagsfest! ;)
Kommer väl förhoppningsvis lite bilder från den nästa gång jag skriver! :)

Men först ska jag på modell för en dag, så på ett tag kommer Erika och hämtar upp mig sen bär det iväg till stan! :P

Ha det så bra i helgen, för det har då jag tänkt försöka ha trots att jag är slut och har ont i halsen! ;)

Puss och Kram


Fortfarande sjuk...

Jag var helt inställd på att jag skulle jobba idag men när jag prövade febern igår kväll så hade den inte riktigt gett med sig, och när jag prövade imorse så hade jag fortfarande feber! :/ Så det är väl bara att hoppas på att den försvinner ikväll så jag kan jobba imorgon!
Men har den inte försvunnit imorgon kväll så ska jag trotsa den och fara på hockey ändå, kan inte missa den matchen...om det fortfarande finns kvar biljetter förstås! :)

Idag fick jag iaf EN film av dom jag och Ewe har beställt, resten måste ju komma imorgon! Tycker att cdon har börjat ha så långa leveranstider nu, får börja beställa mer från discshop istället tror jag! :P



Blir nog att se den ikväll efter jag har sett Twilight, har en känsla av att det inte ger något att vänta på Johan iaf, räckte nog med att han såg den på bio! ;)

Näe, nu är det dags för täcket och soffan...nu ska jag mysa med dom här filmerna i några timmar! ;)

Puss och Kram


Sjuk



Jaha, då hade man lite feber då!
Men det ska bli skönt att vara hemma någon dag, min feber brukar aldrig vara långvarig!
Och jag måste ju vila mig i form för lördagen, känns som att det kan bli hårt då! ;)

Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och se någon film och kanske något Family guy-avsnitt! :P

Ha det så bra!

Puss och Kram


Kvartsfinal 2:7

I lördags tog Pär (jobbar på Franke med Johan) sig en skotertur och hälsade på oss för första gången! Fikade och pratade i någon timme innan han for hem, han är alltid lika trevlig! :)

Sen på kvällen var det dags för kvartsfinal nr 2! Jag, Johan och min syster skulle se den live och vilken stämmning (som vanligt). North Power hade gjort porträtt av alla spelare (antar att det var av alla spelare iaf) som klacken höll upp till introt! Och jävlar vilken rysning jag fick när dom spelade Iron Maiden - Fear of the dark i arenan! MÄKTIGT!





Skulle ju köpa en slutspels t-shirt åxxå men orkade inte släpa runt på den så jag får köpa en på stan istället, dom är grymt snygga i år! :)


Tyvärr så förlorade dom i förlängningen med 2-3 så nu står det 1-1 i matcher! :/

I söndags så följde jag med mamma och syster till stan för att shoppa lite! Hittade mina efterlängtade baggy-jeans i rätt storlek så jag var ju tvungen att köpa dom! Men nu är jag pank istället, tur att det är löning på torsdag! ;)


Baggy-jeans, top och leggings


Och den här fina koftan :)

Annars har vi inte gjort så mycket i helgen eftersom Johan har haft jour så det har blivit att vi har sett film, serier och fotboll! Men det är ju ALLTID kul! Men tyvärr så förlorade ju Liverpool åxxå, ingen bra helg för våra älskade lag! :`(

Ikväll så är det hockey igen, kvartsfinal 3:7, så snart börjar det väl droppa in folk! :)

Puss och Kram


Jag har märkt att man kan skicka sms/mms t...

Jag har märkt att man kan skicka sms/mms till bloggen så jag tänkte att jag är tvungen att pröva om det fungerar! ;)


Seg på att uppdatera...

Nu har jag varit seg igen på att uppdatera men det har inte hänt så mycket intressant.

Eftersom vi inte har en tv-antenn på det här huset så får vi inte in 6:an! Riktigt irriterande, måste nog skaffa en snart! Så i tisdags for vi till pappa för att se Champions League; Chelsea - Inter och vi fuskade lite och åt godis!
Jag har ju hittat ett till favoritgodis, en chokladkaka med lakritsfyllning! HUR GOD SOM HELST! :)



I onsdags så hade jag träning; pump! Riktigt mycket träningsvärk som vanligt efter dom passen!

I torsdags så började boxercisen om! Det är verkligen bland den roligaste träningen som finns! Eftersom min ordinarie boxningskompis (Lenis) blödde rejält med näsblod på jobbet + att hon är förkyld så hoppade Josse in istället! Och jag lovar, vi svettades mycket...gud så jobbigt det var! ;)
Efter träningen så var det bara att skynda sig hem för att se den första kvartsfinalsmatchen mellan Färjestad och älskade SAIK! AIK vann den med 2-3, riktigt bra gjort! :D

Johan har stått över två av sina träningar i veckan + att han ska stå över matchen i helgen...det händer inte ofta att han missar träningar men han har haft ont i ljumsken fast jag tror det börjar vara lite bättre nu! :) Synd att det var just den här matchen eftersom Jocke nog skulle vara med och då skulle jag troligtvis få träffa Cissi och söt-Neo! :/

Idag blir det inte att hitta på så mycket, Johan har jour! Jag har just skickat iväg en beställning till CDON sen ikväll blir det nog soffan, godis, Weeds och film! Men först ska vi äta Tacos, bäst jag snabbar mig för det är någon som är riktigt hungrig! ;)

Ha en trevlig helg allihopa!

Puss och Kram


Färjestad blev det...

Igår hade vi kalas för Johan så det var många här! Vi fikade och åt smörgåstårta, riktigt gott och trevligt var det! :) Johan tackar för alla presenter! Tyvärr så blev det inte mycket kort tagna! :/

 


Izzy med sin "bästis" Dixie :)

Mamma och min syster kom och skulle se AIKs match mot Brynäs; tyvärr förlorade dom i förlängningen men som tur var så kunde dom behålla sin fjärde plats i serien ändå! :) Synd att inte Luleå klarade sig till slutspelet, hade hoppats på dom istället för Timrå....tycker verkligen INTE om Timrås tränare! :(
Min syster sov hela matchen, hon har inte hunnit ställa om sig än så hon var lite trött! :) Och hon fortsatte sova så jag och mamma såg slutet av Melodifestivalen åxxå innan dom for hem!

Johan vann sin träningsmatch mot Burträsk med 2-1, så han var nöjd, synd att jag inte kunde se den åxxå! Fast det var nog lika bra för det var verkligen inget fotbollsväder ute! :P

Idag så vaknade jag tidigt igen, kanske har kommit in i att vakna tidigt på helgerna igen! Vaknade nästan alltid tidigt när vi bodde i lägenheten och jag har inget emot det, dagen blir så mycket längre! :P

Vi gick en promenad med Izzy och passade på att gå förbi moster, mamma och pappa för att försöka sälja lite lotter till dom! Så är det någon som vill köpa lotter till Ålundsnappet så har vi några stycken över! ;)

Vi har börjat på en ny serie åxxå; Weeds, den var faktiskt ganska rolig och jag tycker det är skönt när det inte är så långa avsnitt! :)

Ikväll var det lottningen till SM-slutspelet; AIK kommer att möta Färjestad i kvartsfinal! Åkte ut mot dom i semifinalen förra säsongen men jag hoppas att det går bättre nu! Så på torsdag smäller det! ;)

  VS 

Just nu sitter jag och ser Barcelona - Valencia; kungen Messi har gjort så Barca leder med 3-0 just nu!!! Hattrick!!! :D



Hmm...undrar om jag har glömt något nu...kommer inte på något mer iaf! :P

Puss å Kram


Bio

Igår var vi på bio och vi såg denna film;



Jag tycker att den var riktigt bra, lite knepig men bra! Lenis sa att den blir nästan bättre andra gången man ser den....kan faktiskt vara så! :P

Och jag hade även en film i brevlådan när jag kom hem igår, alltid trevligt! Hade glömt bort att den filmen inte hade kommit, var slut på lager när jag beställde den! :P Jag tycker den är så mysig;



Idag är det dags för kalas och sen ikväll är det ju sista seriematchen för AIK, sen börjar slutspelet! :D

Väntar på att träningsfreeaket ska komma hem från träningen! Alltså han har träning idag, match ikväll, träning imorgon, på måndag, tisdag och torsdag! Fast jag förstår han, fotboll är jävligt kul! ;)

Måste nog snart stöka bort lite här och sen gå ut i det fina vädret innan alla kommer...

Ha en trevlig helg!

Puss och Kram


Äntligen hemma från USA...

Igår släpade jag mig iväg på pump, jobbigt som tusan! Det känns idag i armarna, massor med träningsvärk! :)
Och det bästa av allt som dom sa igår är att dom ska testa att köra 5 gånger boxercise för att se om det finns något intresse!
Det är ju så himla kul!
Lenis, nu jävlar ska vi svettas! ;)

Jag kände mig som en riktig hurtbulle idag eftersom jag flexade ut 15.30 så jag skulle hinna springa innan vi skulle hämta min syster, inte illa! ;P

Jag följde med mamma och pappa för att hämta Jossa på Falmark, så roligt att få se henne igen! Att det redan har gått 3 månader! Flög på henne med kameran och tog en massa kort, hon tyckte det var väldigt pinsamt! Men måste man ha till bloggen så måste man! ;) 





När vi sen skulle sätta oss i bilen och fara så gick inte bilen riktigt som den skulle, den gick ca 40 och ibland var den uppe i 60! Alltså precis samma problem som när vi var till Ikea förutom att den här gången så började den inte ens gå bra när man hade haft av den ett tag! Så vi puttrade på till Forslunds och lämnade bilen där!
Vad är det med Volvos nu för tiden? 





Världens
bästa moster kom och hämtade hela högen så vi fick oss hem! Jag hade lite panik över att jag skulle missa hockeyn men det behövde jag inte ha, det var inte en bra match och dom förlorade med 2-4! Tror jag hann se ca 12 minuter av matchen! :/
Tack Carina för att du hämtade oss! :)

Imorgon är det fredag igen...full fart mot helgen! :D

Ha det så bra!

Puss och Kram


Grattis!!!

Grattis till min älskling Johan som fyller 27 år idag! :)



Hoppas du haft/får en underbar födelsedag! Paketen får du sen ikväll när du kommer hem från jobbet!
Får fira dig mer på lördag! :)

 Jag älskar dig! Forever and ever!

Puss Puss


Längesen jag uppdaterade...

Nu börjar det vara några dagar sen jag skrev något...

Fredag: Då var vi bara hemma, grillade, bubblade och såg film!

Lördag: Johan skulle upp tidigt för att fara på fotbollscup i Norsjö hela dagen. Så jag steg upp då åxxå och gick en långpromenad med mamma, sen blev det lite bakning inför älsklingens födelsedag på onsdag (nog för att kalaset blir till helgen), plöjde igenom några avsnitt av Vampire Diaries innan det var dags för hockey! Britt och Tomas hade köpt en pizza till mig när dom var i stan, Tack det var snällt och jättegott! :)

Hockeyn gick bra, AIK vann med 7-2. Men det blev en storfight i slutet av andra perioden som resulterade i 8 matchstraff!

Ewe ringde mig före hockeyn och sa att hon hade hört ryktas om att jag var ensam hemma så hon tyckte att jag skulle följa med hon och Lenis ut, sa att jag skulle fundera på det tills efter hockeyn. Det blev som det blev, AIK vann och jag blev sugen på att festa!
Så mamma skjutsade mig till Ewe efter hockeyn och vi började dricka för att senare gå ut, det blev Station 8 och där mötte jag även Johan som kom från cupen! Dom gick till semifinal men där tog det stopp! :/

Blev inte mycket kort tagna under kvällen och jag lovade att inte sätta in vissa kort så det blir bara ett! :)
Tack tjejer för en rolig kväll och tack även till Matte som hämtade oss fylletrattar! :)


Ewe fixar Lenis frilla

Söndag: BAKIS!!! Riktigt bakis var jag, lyckades få mig ut och skotta av taket lite men sen blev det soffan hela dagen och kvällen! Jätteont i huvudet och kallsvettades....jobbigt! :P

Måndag: Drog med mig Izzy på en löparrunda när jag kom hem från jobbet! Gick ändå förvånadsvärt lätt att springa idag, kanske för att jag sprang så jag hade medvind det mesta som gick, men Izzy fick jag dra på slutet. Vågade inte ha hon lös överallt eftersom hon hamnar så långt efter och jag springer på vägarna så jag vill ha lite koll på henne!

Snart dags för hockey igen, MODO - SAIK! Det kommer att bli tufft eftersom dom har borta så många spelare p.g.a alla mp i förra matchen! Men hoppas på vinst det gör jag ändå! :)

Har även fått mina resterande filmer nu;



Puss och Kram


Inhandling av present...

OS slutade i söndags och det hann ju bli två till medaljer för Sverige! Så grattis till André Myhrer och Johan Olsson som tog var sin bronsmedalj! :)




I måndags så var vi iväg till stan, jag skulle köpa en present till Johan + att vi hade lite andra ärenden. Presenten jag skulle köpa var ju förstås slut men som tur var så skulle dom få hem mer idag, så nu har jag varit iväg till stan med pappa och köpt den och jag lurade även på pappa en Blu-ray spelare, följde även med 20 st filmer! :P
Kan inte skriva vad det är jag har köpt, nog för att han vet om den ena saken...kanske skriver vad det är efter han har fått paketen om 1 vecka! :)

Vi hyrde filmer i måndags, vi tyckte det var så längesen att det var dags nu! :)
Det blev dom här;

  

Jag har även beställt en massa filmer men jag har inte hunnit få alla än och inga filmer låg det i brevlådan idag så jag hoppas att dom kommer imorgon! Men här är iaf dom jag har fått! ;)



Just nu är älsklingen ute och skottar för fullt själv, han tyckte att jag skulle slippa idag! Jag "pajade" ryggen igår när vi skottade och har gått på Alvedon idag, lyckligtvis så har jag bokat massage imorgon så jag hoppas det blir bättre!
Tack älskling!!!

Nu ska jag lägga mig ner ett tag och hoppas att det blir lite bättre i ryggen! Tyvärr blir det ingen Pump eller löpning idag och har inte varit det på ett tag heller! :/ Så jag hoppas att det här är snart över så man kan börja träna lite iaf! :)

 
Puss och Kram



RSS 2.0