Valborgs

Det blir nog inte så mycket Valborgsfirande för oss! Nelly har fortfarande feber men den har då iaf gått ner från igår, imorse låg den på 38,1 och Johan jobbar eftermiddag. Vi får se om jag och Nelly kanske tar en promenad till brasan ändå, beror på hur hon mår ikväll! :)

Igår fick Nelly några krya på dig-presenter av mormor! :)


Feber

Just nu har Nelly feber för första gången (vad jag vet iaf). :( 39 grader stannade termometern på men hon är ändå rätt så pigg, hade det varit jag så hade jag legat däckad! :) Jag hoppas det går över fort!


Shopping

Nu kommer det lite bilder på vad jag köpte i Luleå! Hade kunnat shoppa ännu mer men jag sparar lite tills vi ska till Stockholm istället! :)


Saknar

Nu är vi på väg hem från Luleå! Saknar Nelly så mycket! Även Johan som jag inte har hunnit träffa så mycket eftersom han har varit på Sandö! :P

Idag blev det faktiskt lite shopping till mig med! Bilder på det kommer som sagt senare! :) Ni får lite bilder på sötnöten istället! :)


Hotellnatt

Just nu ligger jag i sängen på hotellet i Luleå! Hade tänkt ta mig en sovmorgon men efter att ha vaknat fjärde gången så var jag så pigg att det inte gick sova längre, då var klockan 06.15 :/

Igår shoppade vi hela dagen! Sen drack vi lite och gick ut för att äta. Vi skulle egentligen ut på krogen sen men dom flesta av oss var så trötta så det blev att vi stannade på hotellet istället! :)

Idag blir det ännu mer shopping! Än så länge har jag bara hittat kläder till Nelly (som vanligt) får väl se om det blir något till mig idag! :) Bilder på shoppingen kommer sen.


25 april

Det var magsjuka Nelly hade, för på onsdagen så började jag kräkas. Som tur var så hade jag hunnit lägga Nelly och hon hade hunnit somna! :) Eftersom Johan är på Sandö så var jag själv med Nelly och det var ingen lek på torsdagen! Jag var så slut och darrig på benen men det gick ändå! :)

Fredag så for vi till stan för att hylla Skellefteå AIK! Johan mötte upp oss hos sin moster och sen gick vi ner till torget! Nelly orkade inte riktigt hela firandet utan somnade efter halva! :)

Lördag var vi till stan en sväng igen för att köpa en present åt Tomas. Sen var vi bjudna till mamma på tacos! :) Nelly blev 9 månader, det går så jäkla fort! :/

Söndag var vi, tro det eller ej, på gudstjänst. :D Vi hämtade Nellys dopsten! Dom hade till och med guldfeber där! ;D
Sen for vi till Stensjön på kalas! Nelly testade en gåstol från när Johans moster var liten!

Tråkigt att det inte går att lägga in bilder där man vill när man bloggar från mobilen! Nu kommer alla på slutet istället!


SM-GULD

18 april 2013, ÄNTLIGEN SM-Guld!
Vad som än krävs!

Grattis Skellefteå AIK till guldet! :D


16 april

Mamma har varit i Göteborg torsdag-söndag och igår kom hon förbi med presenter till Nelly.

Ett par jättemjuka byxor och badleksaker. Den stora valen sprutar vatten. :)
Tusen tack! :)


15 april

Ja, då har man varit med om den första ned-kräkta sängen! Att det ryms så mycket i en sån liten kropp!
Så Nelly har fått bada två gånger ikväll, tvättmaskinen går för fullt och jag har kommit på att jag nog behöver ett extra täcke till Nelly! Just nu har hon barnvagns-täcket och en filt men det funkar ju åxxå! :)
Har gett henne lite mer välling som jag hoppas att hon får behålla och jag håller tummarna att det inte är magsjuka!!!


11 april

Det råkade bli ett litet uppehåll på mer än två veckor i bloggandet. :)
 
Jag får köra en liten sammanfattning, få se om jag minns vad jag har gjort! :)
 
Påsken spenderade vi i Malå, vi hade riktigt fint väder alla dagar....så jag satt i backen med Nelly, drack varm choklad, fikade och solade medans dom andra åkte. Jag testade åka slalom, det var nog mer än 15 år sen sist....lite skakigt men jag åkte två åk iaf! :D
 
Nelly har blivit av med skenan på dagen!!! :D
Det känns så otroligt skönt för henne, nu är det full fart! Hon kryper för fullt och har börjat ställa sig mot saker så det är bara att springa efter! :P Vi ska forfarande försöka ha skenan på en liten stund/dag så att hon inte överanstränger sina fötter och vader. Men det går rätt bra, försöker ha på den då hon ska sova på eftermiddagen! :)
 
Jag har varit på en efterkontroll av LASEK-behandlingen, jag ser inte fullt bra än, men det visste jag ju redan. Jag var tydligen lite översynt och hade brytningsfel på båda ögonen. Men det borde väl bli bättre och bättre.
 
Johan är på Sandö nu, han har snart gjort sin första vecka av sina tre sista, han kommer hem i afton! :)
Väldigt tråkigt när han är borta men jag har ju Nelly och när hon sover har jag Gilmore girls! ;P
 
Nu väntar jag på att Nelly ska vakna och äta lunch sen så kommer mammorna hit för en mamma-träff! Ska bli kul! :D
Och efter den så drar jag iväg till Jävre för att fiska lite med jobbet! :)
 
 
 

RSS 2.0